سلام من ۲۴ سالمه از یه خانواده متوسط حسابدارم با قیافه معمولی با قد کوتاه با یه آقایی که ۲۸ سالشه مدیر عامل وشریک شرکته و از یه خانواده پولداره با قیافه معمولی روبه بالا و قد خیلی بلند باهم دو سال دوست بودیم همو خیلی دوست داریم وافعا هیچی تو این دو سال جز احترامو و عشق چیزی ندیدم ولی خانواده هامون به خاطر این تفاوتا راضی نیستن به خصوص مادر پسره نظرتون چیه واقعا با این همه علاقه ممکنه که این تفاوتا باعث بشه نتونیم باهم باشیم اخه تو این دو سال چیزی حس نکردیم حالا که میخوایم جدی کنیم مشکل خانواده هان لطفا کسایی که اینطوری ازدواج کردن تجربیاتشونو بگن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
البته از ما و خانواده دور شد ب خاطر زنش ولی از زندگیش راضیه
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
اصلا تو آقا مورد با ارزش تری نمیبینم جز اینکه پسر هست و طبیعیه پول و شغل بالاتری داشته باشه
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
عزیزم کاش از اول با اطلاع خانواده ها و هدف ازدواج آشنا میشدین
امیدوارم مشکلی پیش نیاد برات
🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉
همه چی خوب بود تا رسید به مادر پسرهاگه ازدواج هم کنید مادر پسره اذیت میکنه💔🥺
وای چیکار کنم پس همو دوست داریم پسره هم ول کن نیست میگه زمان بده همه چی حل میشه مادرم بشناستت عاشقت میشه و این حرفا از یه طرف مامانم میگه نه کلا تموم کن
به پسره بگو من به پات میمونم تا خانوادت راضی بشن بزار انگیزه پیدا کنه بتونه خانوادشو راضی کنه اصرار ...
اون هم همونو میگه کلی تلاش میکنه مامانشو راضی کرد دوباره اومد خواستگاری ولی باز حرفای چزت و پرت زد😐 کفری شدم از دستش مامانم میگه کلا تموم کن پسره هم ول کن نیست بمون همه چی درست میشه منم موندم وسط اینا عقلم میگه کلا ولش کن قلبم میگه نه