2777
2789
عنوان

حسودیم میشه

233 بازدید | 19 پست

بچه ها دوست صمیمیم خیلیییییی پولدارن من خیلی دوسش دارم ولی میبینمش و باهاش بیرونم حالم بد میشه حسودیم میشه میگم چرا من ندارم مثلا هر دفعه دکترای زیبایی میره واسه منم نوبت میگیره چجور هردفعه بگم ندارم 

راحت میتونه بره سفر و مراسم هرچیزی تولد و... بگیره 

چون قلبن دوسش دارم نمیخوام ازش دور باشم که پیشنهاد بدید کنارش بزار تقریبا ۸ ساله شب و روز باهم در ارتباطیم  همکارمم هستیم اون شوهرش درواقع پولداره که میگم پولداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کم کم رابطه ت رو کم کن ؛ میفهمم برات عزیزه دوستش داری دورت بگردم ؛ اما کی از خودت مهم تره ؟ هیچکس .

کی تا آخر باهاته ؟ خودت . 

به خاطر سلامت روان خودت 

آرامش خودت 

عدم مقایسه و نیافتن توی این دور باطل 

رابطه ت رو کم کن . 

تو یک اقیانوسی عزیزم ؛ خودت رو کشف کن چون پولدار بودن یه چیز بیرونیه ؛ ثروت اقیانوس وجودت رو در آرامش کشف کن . 

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁
هیچی دیگ عزیزم سعی کن ک حسودی نکنی واقعا تو بد شرایطی قرار گرفتی

گاهی میرم به دوستای دیگم یا خواهرم تعریف میکنم که مثلا ۲ تا ماشین داره شوهرشم ۲ تا بعد عذاب وجدان میگیرم چشمم نزنن

به نظرم کم کم رابطه ت رو کم کن ؛ میفهمم برات عزیزه دوستش داری دورت بگردم ؛ اما کی از خودت مهم تره ؟ ...

فقط تنها چیز برتر من نسبت به اون که شوهرم رمانتیک تره شوهر اون نیست مثلا شوهر من تولدم سوپرایزی کیک و بادکنک و... خریده بود با یک شومیز ولی شوهر اون گفته بود برو مغازه فلانی سرویس طلا بردار خودم حساب میکنم اینم ناراحت بود مگه من لنگ سرویس طلام یه سوپرایز ساده هم نکرد

گاهی آره میگم کاش اونم نداشت🥲🥲🥲 یا من زیاد داشتم

من مشکلم برعکس توعه حتی تاپیکم زدم ظهر دوستم حسودی میکنه دیگه داره ازش بدم میاد به عنوانی که من مشکلی باهاش ندارم از حسودی متنفرم هرکسی تو زندگی یچیزی داره هیچکس بدون مشکل نیست

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
من مشکلم برعکس توعه حتی تاپیکم زدم ظهر دوستم حسودی میکنه دیگه داره ازش بدم میاد به عنوانی که من مشکل ...

آخه دست اونم نیست مطمئن باش خیلی دوست داره ولی کنترل حسادت خیلی سخته

مثلا ظهر رفتم خونشون کمرم درد میکرد کلی پسته و.... آورده کمرو ماساژ داده من دعاش کردم ولی از اونور چشمم به در و دیوار خونشون بود تو دلم میگفتم خوشبحالش چه جایی زندگی میکنه از اونور هی تو دلم میگفتم بگو ما شاالله چشمم نکنی اصلا دلم آشوب بود

فقط تنها چیز برتر من نسبت به اون که شوهرم رمانتیک تره شوهر اون نیست مثلا شوهر من تولدم سوپرایزی کیک ...

تنها چیز برتر تو عزیزدلم ؛ 

آرزوی پنهان دل دوستت هست . 

اینجاست که میگن ویترین زندگی دیگران شاید قشنگ باشه اما شما که از درون خبر نداری . 

داشتن یه همسر عاشق که خوب بلده عاشقی کنه 

یه نعمته 

یه دعای مستجاب شده ست 

یه تاج خوشبختی روی سره که فقط کسی که نداره میبینه

یه بهشت روی زمینه ؛ 

قدر همسرت رو حتما میدونی عسلم و این برتری تو اینقدر ارزشمنده که حتما دوستت آرزو میکنه کاش همسرش پولدار نبود اما رمانتیک بود . 

پولدار بودن شاید رفاه بیاره اما توی زندگی چیزایی هست که ثروت جهان هم به پای ارزشمندیش نمیرسه .

بهت تبریک میگم 

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁
آخه دست اونم نیست مطمئن باش خیلی دوست داره ولی کنترل حسادت خیلی سخته

منم خیلی چیزا ندارم ولی حسودی نمیکنم تازه همیشه سعی میکنم از نقص هام بهش بگم که اروم شه 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻