2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای طلا چقدر آدم سخته بگیره تازه میری میگی میکه مالیات هست اجرت هست چ بدونم کوفت و زهرمار هست یعنی چ ...

یعنی انقد ناراحتم گ نگو کلی با زحمت جمع کرده بودم تازه مال خودمم نبود پول مامانم بود انقد شرمنده شدم پیشش ک نگو

مبارکت باشه همه طا فروشا اجرت و ۷ درصد می گیرند در کل من تازه فهمیدم ای کاش پولم هر چقدر بود سکه ...

آره اگ پول خودم بود ک سکه میگرفتم برا مامانم بود بعد سالها طلا خرید اونم اینطور ترسیدم باز قیمتا بالا برن فقط گفتم سریعتر بخرم

بستگی به مدل طلات داره،من هرچندوقت یه بار پول جمع میکردم میرفتم گوشواره یا انگشتر کم اجرت میخریدم،ایندفعه ۳۰تومن پول دستم اومد،رفتم بازار دنبال طلای ۷درصد بودم ،که طبع دلم پیدانکردم،یه مغازه یه سرویس دیدم ازش خوشم اومد،نگاه به درصدش نکردم ،بعد که کشید وفاکتور کرد،ازش پرسیدم چند دزصد حساب کردی ،گفت این مدل سرویس البرنادو ۱۴ درصده سودش ،باز یه ۴درصد هم اجرت حساب کرد،خیلی زیاد برام افتاد،ولی خب به دلم نشسته بود 

[QUOTE=355657956]سلام عزیزم من وقتی طلا گرمی ۳۸۰۰بود ۶گرم وخورده ای خریدم شد ۳۱میلیون [/QUOTE

چقدر زیاد  شاید پر کاره  

طلا گرمی ۵ ملیون بشه   پولتون تازه بر می گرده    اگر اشتباه نکرده  باشم ۶ رو ضرب به ۵ کنید   می شه ۳۰

اگر سکه می خریدین الان خیلی سود  کرده بودیند   انشاالله خرید بعد     

مبارکتون باشه به سلامتی و شادی استفاده کنید و از این به بعد کلی بخرید و سود کننید

[QUOTE=355657956]سلام عزیزم من وقتی طلا گرمی ۳۸۰۰بود ۶گرم وخورده ای خریدم شد ۳۱میلیون [/QUOTEچقدر زی ...

سلامت باشید عزیزم 

اره باید قیمت هرگرم طلا رو ضرب در وزنش کنی قیمت به دست اومده رو مثلا به علاوه ۷درصد کنی،بسته به مدل کار اجرت درنظر گرفته میشه