راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اسی برادری خواهری نداری که کمکت کنه برگردی؟؟یا خودت یجورایی گوشیشو چک کن.وقتی برگشتی تماس هایی که بعد رفتن تو داشته رد چک کن.ممکنه با اسم مرد ذخیره کنه ولی مرد نباشه..
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
من یه پیشنهادبهتردارم برات،به روش نیار،اما دوربعد خواستی بری خونه رو نامرتب بزار برو روی مبل لباس بنداز روی تخت همین طور ،مطمعنا اگه بعدخودت بخواد کسی رو بیاره قبلش تمیزمی کنه،اما قبلش خوب جاروبزن وبعد که اومدی هم به لباس توجه کن به همه چی،و درکنارش ببین رد بوی ادکلن میاد یانه
از همه حال برا شوهرت بشووو بیست جای هر زن دیگه رو براش پر کن محبت تاااااا نحوه شیطونی و ....
بعد شکم از خودت دور کن ولی برای اطمینانت هم که شده جوری ک دوستان میگن به بهانه رفتن خونه مادرتون از خونه خارج شید بعد از بیرون کشیک بدید و خارج از اون اگر هم خانمی وارد شد به روی شوهرتون نیارید وزندگیتونو و مهم تر زندگی بچه تونو خراب نکنید بشینید یه زن کامل برا همسرتون بشید ک دیگ فکر هیچ زنی نیوفته