2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4288 بازدید | 118 پست

اگه قرار نیست قضیه رو روکنی و طلاق بگیری پس نرو دنبالش که فقط عذاب بکشی،اتفاقا به خودت بگو حتما اشتباه کردم!!!!

ولی فکرشو بکن اگه واقها بفهمی با خواهرت بوده جرات اینو داری که طلاق بگیری و همچنین هرگز دیگه خواهرتو نبینی پس از حالا شروع کن مدرک جمع کن که نتونن از زیرش در برن.از لحاظ مالیم خودتو ببند حساااابی چون میگی شوهرت پولدار هست.وقتیم شوهرتو دیدی انقدددددد طبیعی برخورد کن که نفهمه دیدی پیامو

کیانا،کارن😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپلی دقیقا دارم داغون میشم باید چ کنم چ خاکی تو سرم کنم

وقتى مطمن شدى باهم رابطه دارن خواهر ديگه اى اگه دارى به اون بگو بدون اينكه هيچ كس بفهمه  به خواهرت بگه دست از زندگيتون برداره 

خدا برایم کافى ست❤️
کپلی دقیقا دارم داغون میشم باید چ کنم چ خاکی تو سرم کنم

رمز گوشی شوهرتو داری؟؟؟؟اگه داری موبو گرام نصب کن رو گوشیت که حالت روح داره،البته موبوگرام نسخه قدیمیشو باید پیدا کنی بعد نصب کن رو گوشیه خودت تل گرام شوهرتو حالت روحم فعال کن اصن نفهمه چکش میکنی

کیانا،کارن😍😍
وقتى مطمن شدى باهم رابطه دارن خواهر ديگه اى اگه دارى به اون بگو بدون اينكه هيچ كس بفهمه  ب ...

همین؟بگه دست از زندگیشون برداره و راحت ادامه بده؟واقعا یه زن قدرت اینو داره که شوهرش با خواهرش بریزه روهم بعد بتونه ازش بگذره؟این یه خیانت عادی نیست هزاران هزار برابر بدتر از خیانت با یه غریبست

کیانا،کارن😍😍
همین؟بگه دست از زندگیشون برداره و راحت ادامه بده؟واقعا یه زن قدرت اینو داره که شوهرش با خواهرش بریزه ...

اخه درسته مى تونه طلاق بگيره ولى اولا بچه هاش چى مى شن؟ بعدشم اينكه خواهرشه اگه استارتر از شوهرشم طلاق بگيرن بازم اون خانوم كه خدا لعنتش كنه خواهرشه هميشه و همه جا مى بينتش حتى اگه باهاش قطع رابطه كنه

خدا برایم کافى ست❤️
رمز گوشی شوهرتو داری؟؟؟؟اگه داری موبو گرام نصب کن رو گوشیت که حالت روح داره،البته موبوگرام نسخه قدیم ...

وقتی تلو نصب کنه واسه شوهرش پیام میره ک یکی وارد تل شده من تلگه شوهرموروگوشبم نصب کردم واسش پیام رفت 

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
ن کپلی خواهرم ی مدته خودش رفت و امد رو کم کرده من جدا بشم بچه هامو میگیرم از ایران میرم 

رفت و امد و كم كرده حتما پشيمونه ولى اگه بخواى از ايران برى اين خيلى خوبه ديگه چشمت بهش نميفته

خدا برایم کافى ست❤️