2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4288 بازدید | 118 پست
ن کپلی خواهرم ی مدته خودش رفت و امد رو کم کرده من جدا بشم بچه هامو میگیرم از ایران میرم 

پس حسابی ازش پول بگیروجمع کن

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها واقعا چرازندگیا اینقدا نگه داشتنشون سخت شده بخدا دیگه ب هیچکس نمیشه اعتماد کرد اخه این همه هرزگی واسه چیه خوب وقتی خودت زنوبچه داری دیگه اینکاراواسه چیه مگه چندتامیخای چقدرادما تنوع طلب شدن😣

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
دلم با هیچی اروم نمیشه خدایا دلمو اروم کن

متاسفانه مردی که هم پول دار باشه هم خوش قیافه نمیشه کنترلش کرد. زنم باشه همینه چون هم پول دارن هم قیافه همه عاشقشون میشن!!! همینم اعتماد به نفسشونو زیاد میکنه و پر رو میشن. شوهر دوست منم هم پول دار بود هم خوش قیافه اخرم دوستمو طلاق داد و بهش خیانت کرد و الان رفته سراغ دختر بازیش!!!! شوهر شما وضش خیلی خرابه چون می تونست با هر کس دیگه ای باشه چرا خواهر زن ؟؟میگن می خوای کار خرابی بکنی دم خودتون نکن. خیلی شوهر تو خواهرت گستاخن باید ادبشون کنی به خواهرت بگو خودشو جمع کنه خیلی جدی و تند باهاش حرف بزن. اگرم گفت شوهرت مشکل داره بگو حتما چیزی ازت دیده که بهت پیام داده خلاصه بترسونش. تهدید ش کن 

سلام چی شد استارتر

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

وکیل برای طلاق توافقی - وکیل طلاق توافقی - وکیل طلاق توافقی در تهران - مشاوره حقوقی طلاق توافقی - وکیل برای طلاق توافقی در کرج

مشاوره خانواده رایگان تلفنی فقط تهران و کرج 

طلاق توافقی - طلاق از طرف مرد - طلاق از طرف زن

44033677 - 44963487 - 09127923611 - 09122547699

سلام دوستان امروز عصر دوباره اسمس داده سلام خوبید ببخشید ی سوال

میگم شاید حساس شدی.شک خیلی بده.تورو خدا اول مطمئن شو. گناه بزرگیه.به نظر من اگه خدای نکرده خبریه یه بار که جلو همه نشستی بگو راستی خوب شما با هم صمیمی شدینا.ببین چی میگن