مثلا من حرم رفتم خوندم اونجا اولش صحبت میکنن ک باید گوش بدی چون جزؤ نمازه و صحبتا اصولا سیاسی هست بعدشم دو رکعت نماز میخونن و بعدم فکنم چهار رکعت دیگه عادی مثل همه جماعتا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سخت نیست مکبر میگه چیکار کنم ضمنا کنار دستیت هر کاری کرد شمام انجام میدید.
رکعت اول قنوت داره
رکعت دوم میری رکوع بعدش میایی و قنوت مخونی و بعدش میری سجده.
تمام
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
دورکعته اقتدا میکنی بعد حمد و سوره رو نمیخونی رکعت اول بعد حمد و سوره که آقا خوند قنوت می گیری بعد رکوع و سجود رکعت بعد ، بعد از حمد و سوره آقا اول رکوع بعد قنوت بعد سجده ها بعد تشهد و سلام به خطبه های قبل از نمازم گوش کن
سلام مامان خانوم شما منو یادت نیست ولی یه روزایی خیلی غمگین بودم تو زندگی از رنج و ناراحتیه ناباروری ، یه روزی پیامای تو رو خوندم از اینکه خانوم فاطمه زهرا دستتو گرفت، دوباره ازدواج کردی و بچه دار شدی از اون موقع همیشه تایپکاتو میخوندم، منم بعد سالها ناباروری مامان شدم با واسطه گری خانوم فاطمه زهرا هر چند آزمایشای خدا هنوز هست برام ولی بازم شکر
کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه سایت پرشده از بچههای کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین