2777
2789
عنوان

کسی ساکن انزلی هست بیایید

579 بازدید | 32 پست

دوستان کسی ساکن انزلی هست؟ چجور شهریه برا زندگی.

اول بگم هنوز قطعی نیست و ممکنه مجبور بشم چهار پنج سال به خاطر کار همسرم اونجا اقامت کنم .اولا که خیلی نگرانم چون از خانوادم دور میشم .دوما هیچ تصوری از زندگی تو این شهر که ندیدم ندارم. چند تا سوال دارم بگید هستید تا بپرسم.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

شهر قشنگیه ، ولی ترجیح من اگه بخوام تو گیلان زندگی کنم قطعا لاهیجانه، انگار رفتی تجریش

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر قشنگیه ، ولی ترجیح من اگه بخوام تو گیلان زندگی کنم قطعا لاهیجانه، انگار رفتی تجریش

والا قشنگیش برام مهم نیست.  کیفیت زندگی مهمه . اینکه گرونیه یا ارزونیه، امکانات چطوره برا بچه من که قراره بره مدرسه . هوا خیلی شرجیه؟

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.
والا قشنگیش برام مهم نیست. کیفیت زندگی مهمه . اینکه گرونیه یا ارزونیه، امکانات چطوره برا بچه من که ...

آره خیلی

ما تابستون یه روز انزلی بودیم فقط گرما میومد یعنی باید فقط یجایی پیدا کنی کولر داشته باشه بری خنک شی

از اون گرماها نیست که عرق کنی ولی آرایشت دو دقیقه ای ریخته😂

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

بله

شوهرم برای یه پروژه اونجا قرارداد بسته . چون پسرم وابسته است میگه شما هم میبرم . اونجا هزینه ها چجوریه؟ ارزونه یا گرونیه؟ کدوم محل برا اجاره بهتره ؟ 

بعد شما با هوای شرجی مشکلی ندارید؟ یعنی لباس زود خشک میشه؟

آره خیلیما تابستون یه روز انزلی بودیم فقط گرما میومد یعنی باید فقط یجایی پیدا کنی کولر داشته باشه بر ...

شما چه ماهی رفتید؟ من خرداد رفتم رشت خیلی گرم بود و شرجی.

شوهرم برای یه پروژه اونجا قرارداد بسته . چون پسرم وابسته است میگه شما هم میبرم . اونجا هزینه ها چجور ...

هوای شرجی که برای ما عادیه کسی که عادت نداشته باشه قطعا اذیت میشه ،خونه هم منطقه با منطقه فرق می‌کنم یک سری محله ها گرونتر و یکسری ارزون‌تره 

شما چه ماهی رفتید؟ من خرداد رفتم رشت خیلی گرم بود و شرجی.

شهریور تو تعطیلی ها

کلا گرمه باید عادت کنی ، زمستون سختیم داره دیگه

اگه جایی خواستین خونه بگیرین نزدیک دریا نباشه شرجی تر میشه

هوای شرجی که برای ما عادیه کسی که عادت نداشته باشه قطعا اذیت میشه ،خونه هم منطقه با منطقه فرق می‌کنم ...

ممنون. کدوم محل صرف نظر از قیمت محله ی خوب محسوب میشه ؟ پاسداران خوبه ؟

شوهرم برای یه پروژه اونجا قرارداد بسته . چون پسرم وابسته است میگه شما هم میبرم . اونجا هزینه ها چجور ...

هزینه ها هم گرونی شهر توریستی کاملا طبیعیه البته در حد کیش نیست محله گرونترین محله پاسداران هست چند برابره جاهای ارزون‌تر هم هست که فاصله بیشتر از مرکز شهر داره مثل کلیور و کافه سیاران و…

هزینه ها هم گرونی شهر توریستی کاملا طبیعیه البته در حد کیش نیست محله گرونترین محله پاسداران هست چند ...

بعد یه سوال رضوانشهر رفتید تا حالا ؟ اونجا برا زندگی خوبه یا روستاست و امکانات نداره؟