2777
2789
عنوان

🤔🤔🤔میاین یه لحظه

135 بازدید | 16 پست

سلام دوستان ؛دلم میخواد تو خونه کار کنم ولی چیزی به ذهنم نمیرسه البته سرمایه ای م ندارم😆ازین کانالا که ادمینش فقط جنسارو میفروشه و درصد میگیره میخوام بشم ولی نمیدونم چجوری کسی میتونه راهنماییم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یسریا راسه الان چنتا از دوستام هستن ماهی نزدیک دو سه تومن درامد دارن،روم نمشه ازشون کمک بخوام حالا میگن حسادت و فلان و اینا؛ولی خب در کل موافقم که بیشترشون کلاهبرداریه

درقالب کلاس و مشاور و عضوگیری جتسای بنجل و گرون شون رو ب شما میفروشن شما هم باید کفش اهنی بپوشی تا ب ...

اره خواهرمم همینو میگه ولی خب خیلی دوست دارم ماهی یه درامدی واسه خودم داشته باشم

اره خواهرمم همینو میگه ولی خب خیلی دوست دارم ماهی یه درامدی واسه خودم داشته باشم

اینا ک پورسانتشون خیلی کمه و ناچیزه یعنی در حدی ک بری منشی بشه ارزش داره تا این جا

امضا ندارم انگشت میزنم☝
اینا ک پورسانتشون خیلی کمه و ناچیزه یعنی در حدی ک بری منشی بشه ارزش داره تا این جا

درست میگی عزیزم،باید بیشترفکر کنم ببینم چی میشه،شاید برم مهارتی چیزی مثل چرم دوزی که تو خونه انجام بدم چون بچه دارم نمیتونم بیرون کار کنم

درست میگی عزیزم،باید بیشترفکر کنم ببینم چی میشه،شاید برم مهارتی چیزی مثل چرم دوزی که تو خونه انجام ب ...

اگه بجه داری ک کارت انجا سخت تره میشه چون یکی از قوانین اینه ک هرساعتی ک خواستنت باید باشی

بنظرم چرم دوزی فکرهیلی خوبیه

امضا ندارم انگشت میزنم☝