2777
2789
عنوان

ازدواج کردم بچه آوردم ولی هنوز

335 بازدید | 11 پست

بابام بهم گیر میده کجایی چرا زود رفتی چرا دیر اومدی منم گفتم به شما چه تو زندگی من دخالت نکنید ناراحت شده حق با کیه واقعا سنمم کم نیست 

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا به بابات گفتی به شما چه؟

خانواده ی منم اوایل ازدواج هنوز گیر میدادن.خب عادیه.دخترشونی،واسه شون مهمی. دور از جونت نمردی که.هنوزم‌دهتر شونی فقط خونه ات جدا شده، رابطه ی پدر دختری تون که قطع نشده.

بعدم‌یهو که نمیشه نگرانی و ترس و کلا عادت ها شون رو بزارند کنار

یکم‌زمان میبره تا عادت کنند.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
واقعا به بابات گفتی به شما چه؟خانواده ی منم اوایل ازدواج هنوز گیر میدادن.خب عادیه.دخترشونی،واسه شون ...

عزیزم ده ساله ازدواج کردم هنوز داستان همونه اون موقع که دختر بودم میرفتم کتابخونه میگفتن میگفتن دروغ میگی بگو کجا بودی

عزیزم ده ساله ازدواج کردم هنوز داستان همونه اون موقع که دختر بودم میرفتم کتابخونه میگفتن میگفتن دروغ ...

فک کردم از اون تازه عروسای جوگیری

آها پس بابات غیرتی شده،بیخیال.جلو روشون بگو چشم،ولی آخر کار خودتو کن

فک کردم از اون تازه عروسای جوگیریآها پس بابات غیرتی شده،بیخیال.جلو روشون بگو چشم،ولی آخر کار خودتو ک ...

عزیزم بیرونم زنگ میزنه کجا رفتی ولگردی 

فک کردم از اون تازه عروسای جوگیریآها پس بابات غیرتی شده،بیخیال.جلو روشون بگو چشم،ولی آخر کار خودتو ک ...

بخدا هزار مشکل بی درمون دارم اینا هم ولم نمیکنن

بخدا هزار مشکل بی درمون دارم اینا هم ولم نمیکنن

خنده ام‌گرفت  

خودتو ناراحت نکن فداتشم.

فقط به این فکر کن که هنوز واسه خانواده ات مهمی.

ولی خب حق داری، آدم میخواد آزادی داشته باشه.نمیزارن