2777
2789

پسرم مبتلا ب آی تی پی هست...بستری شد پلاکتش ۵۲هزار بود  ی هفته بعد ترخیص پلاکتش شد ۱۸هزار اما بیمارستان بستری نکرد حالا امروز بدنش کبود شده ممکنه بتزم افت کرده باشه؟

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

آره عزیزم ممکنه افت کرده باشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
آره عزیزم ممکنه افت کرده باشه.

پلاکتش رو چک کن. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش دکتر مبادا خونریزی داخلی داشته باشه ولی نگران نباش گلم معمولا طول درمانش ۶ماه طول میکشه ایشالا ...

عزیزم شما تجربه داشتی ؟ الان ببرم بیمارستان ینی اخه حال عمومیش خوبه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
چون کبود شده میگی عزیزم؟

آره 

اگه کبودی یه دفه ایجاد بشه باید برین دکتر تا علت یابی بشه

اما شما که میگید بچه تون ITP داره که علتش مشخصه باید برین دکتر تا درمان های لازم انجام بشه

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

بله همسر منم این بیماری رو داره

عزیزم الان همسرتون خوب شدن کاملا؟ چطور درمان شدن ماکه دیگه خودمونو باختیم

آره اگه کبودی یه دفه ایجاد بشه باید برین دکتر تا علت یابی بشهاما شما که میگید بچه تون ITP داره که عل ...

اخه دیشب بردیم بیمارستان علی اصغر با پلاکت ۱۸هزار ولی بستری نکرد الان ببریم ینی ؟ نکنه باز بگه ببر 

اخه دیشب بردیم بیمارستان علی اصغر با پلاکت ۱۸هزار ولی بستری نکرد الان ببریم ینی ؟ نکنه باز بگه ببر

ینی دیشب دارو اینا بش نزدن ؟

پلاکت ۱۸ هزار پایینه

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

عزیزم الان همسرتون خوب شدن کاملا؟ چطور درمان شدن ماکه دیگه خودمونو باختیم

Itpکمبود پلاکت بدون دلیل شناخته شده هست همسر منم مدتی بیمارستان بستری شد دارو های لازم رو گرفت پلاکتش بالا رفت اما بازم افت کرد الانم 20هزار تا 50هزاره دکتر طحال برداری رو پیشنهاد کرد که به خاطر عوارضش فعلا انجام ندادیم هر چن وقت یبار پلاکتشو چک می‌کنه داروهم نمیخوره چون تاثیر نداشت اما اصلا علایم نداره خیلی کم شاید سالی سه بار بدنش بی دلیل کبود بشه که اونم کمه ولی خوب چکاپ مهمه مرتب ببرید پسرتون رو

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪