بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برنامه خاصی نداشتم کالری شماریم نمیکردم صبحا دو ساعت ورزش فقط غذا خیلی کم میخوردم همه چی میخوردم مثلاً برنج باشه ده قاشق نون کم میخوردم و ماهی چهار کیلو با این روش کم میکردم حتی شامم میخوردم هیچی رو برای خودم محدود نکرده بودم فقط خیلی کم باید بخوری همین
شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰....... ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
درسته منم همین کارو میکنم اما دلم میخواد خیلی سریع کم کنم انگاری ک یهو ب خودم اومدم
نه اگه اینطوری فکر کنی مطمعا باش دو بزار وزنت نیره بالا همان طور که سریع چاق نشدی به این زودی ام لاغر نمیشی عزیزم باید صبر کنی انشالله لاغر میشی نشدنی نیست