2777
2789
عنوان

ام اس

138 بازدید | 15 پست

چندوقتی انگشتام سرّ بود 

رفتم دکتر ام ار ای نوشت 

امروز جوابشو گرفتم 

توش نوشته تو مغزم و ستون فقراتم پلاک‌های متعدد ام اس وجود داره

هنوز نرفتم دکتر 

اما حالم خیلی بده

اگر تجربه‌ای دارید خوشحال میشم بشنوم

عزیزم الان ام اس کاملا کنترل میشه ی دکتر مغز و اعصاب می گفت تا دو سه سال دیگه کامل درمان میشه .دوست من داشت بعد از ده سال پلاکاش کامل پاک شد الانم خداروشکر صحیح و سالم داره زندگیشو می کنه ام اس اسمش ترسناکه 

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان ام اس کاملا کنترل میشه ی دکتر مغز و اعصاب می گفت تا دو سه سال دیگه کامل درمان میشه .دوست ...

مرسی از دلگرمیت عزیزم

نمی‌دونم چون ازدواج نکردم بیشتر حالم بده 

دیگه نه می‌تونم ازدواج کنم نه مادر بشم...

مرسی از دلگرمیت عزیزمنمی‌دونم چون ازدواج نکردم بیشتر حالم بده دیگه نه می‌تونم ازدواج کنم نه مادر بشم ...

کی این حرفو زده عزیزم چرا نتونی ازدواج کنی خیلیا ازدواج کردن و بچه دارم شدن بعدم هیچکس از آینده خبر نداره 

کی این حرفو زده عزیزم چرا نتونی ازدواج کنی خیلیا ازدواج کردن و بچه دارم شدن بعدم هیچکس از آینده خبر ...

یه چیز مشخصیه

اما درست میگی 

هیچکس از آینده خبر نداره 

مثل من که از امروز خبر نداشتم 

مرسی از حرفات

فعلا نمی‌خوام به کسی دراین مورد حرف بزنم 

یدفعه دیدم اومدم اینجا دارم می‌نویسم 

یه چیز مشخصیهاما درست میگی هیچکس از آینده خبر نداره مثل من که از امروز خبر نداشتم مرسی از حرفاتفعلا ...

حالا شنبه برو دکتر یا جوابشو بفرست برای ی دکتر آنلاین ببین چی میگه . خواهش می کنم عزیزم توکل کن به خدا