2777
2789
عنوان

آریتمی قلبی کسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه پانیک باعثش بشه ؟از کی متوجه شدید؟

من پانیک نداشتم 

مدتی استرس و اضطراب فراوون داشتم رفتم اکو، نوار، تست ورزش گفتن دارم 

بعد شش ماه از زایمانم  متوجه شدم چیز زیاد حادی نیست اگه رعایت کنی

فک کنم همش به خاطر روانمهنمیدونم

چرا اول سعی نمیکنید از لحاظ روحی به ارامش برسید؟  ورزش،  هنر، دوست، موسیقی، فیلم کمدی، ایجاد انگیزه و امید و فکرای مثبت.... میتونه حملات پانیک و تپش قلب رو خوب کنه! 

چرا اول سعی نمیکنید از لحاظ روحی به ارامش برسید؟ ورزش، هنر، دوست، موسیقی، فیلم کمدی، ایجاد انگیزه ...

یبار تو پیاده روی اینجوری شدم

دیگه خیلی کم با دوستام میرم بیرون میترسم حالم بد شه ابروم بره پیش اونا 

یبار تو پیاده روی اینجوری شدمدیگه خیلی کم با دوستام میرم بیرون میترسم حالم بد شه ابروم بره پیش اونا

یواش یواش شروع کنین، اول کارهایی ک در خلوت حالتون رو خوب میکنه انجام بدین اهنگ بزارین و نرمش کنین به پوست و موهاتون برسین، تنقلاتی که دوست دارین اماده کنین و فیلم کمدی ببینین، ویتامین ب12 بخورین،.... بعد که بهتر شدین اول دوستاتون رو دعوت کنین خونه، بعد استخر، باشگاه، کافه..... 

من دارم اولش قلبم ب حدی تند میزد ک نفس تنگی داشتم وقتی غذا میخوردم انقد شدید میشد ضربان ک نمیتونستم حرکت کنم بعد چند وقت علاوه بر ضربان قلب تند قلبم ضربان هم جا مینداخت انگار یکی نمیزد بعد دوباره میزد رفتم نوار و اکو و هولتر بستم و اینا الانم دارم قرص میخورم واسش وقتی استرس میگیرم با وجود خوردن قرص هم قلبم خوب نمیزنه

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
من دارم .ضربان قلب نامرتب

سلام عزیزم خوبید شماهم ضربان قلبتون انگار یکی جا میندازه و متوجهش میشین؟

الان چه قرصی میخورین واسش

من میترسم بعدا تو بارداری مشکل پیدا کنم تو بارداری ممکنه ادم ب مشکل بخوره با این آریتمی؟

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
من دارم اولش قلبم ب حدی تند میزد ک نفس تنگی داشتم وقتی غذا میخوردم انقد شدید میشد ضربان ک نمیتونستم ...

دکتر چی گفت؟

اولین بار تو استرس متوجه شدید؟

مثکه تو طب سنتی درمان داره

دکتر چی گفت؟اولین بار تو استرس متوجه شدید؟مثکه تو طب سنتی درمان داره

یه مدت استرس شدید داشتم بعد اینجوری شدم

درمانش تو طب سنتی چیه؟شما میدونید؟

باید مراجعه کنید ی نفر متخصص طب سنتیبه همه یچیز نمیشه گفتبه من گفتن ضعف قلب داری

اها نمیدونم والا