الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا اول سعی نمیکنید از لحاظ روحی به ارامش برسید؟ ورزش، هنر، دوست، موسیقی، فیلم کمدی، ایجاد انگیزه و امید و فکرای مثبت.... میتونه حملات پانیک و تپش قلب رو خوب کنه!
یبار تو پیاده روی اینجوری شدمدیگه خیلی کم با دوستام میرم بیرون میترسم حالم بد شه ابروم بره پیش اونا
یواش یواش شروع کنین، اول کارهایی ک در خلوت حالتون رو خوب میکنه انجام بدین اهنگ بزارین و نرمش کنین به پوست و موهاتون برسین، تنقلاتی که دوست دارین اماده کنین و فیلم کمدی ببینین، ویتامین ب12 بخورین،.... بعد که بهتر شدین اول دوستاتون رو دعوت کنین خونه، بعد استخر، باشگاه، کافه.....
من دارم اولش قلبم ب حدی تند میزد ک نفس تنگی داشتم وقتی غذا میخوردم انقد شدید میشد ضربان ک نمیتونستم حرکت کنم بعد چند وقت علاوه بر ضربان قلب تند قلبم ضربان هم جا مینداخت انگار یکی نمیزد بعد دوباره میزد رفتم نوار و اکو و هولتر بستم و اینا الانم دارم قرص میخورم واسش وقتی استرس میگیرم با وجود خوردن قرص هم قلبم خوب نمیزنه
میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤