2777
2789
عنوان

موقع رانندگی پاشنه پا رو

117 بازدید | 9 پست

موقع رانندگی شما پاشنه پا رو میزاری کف زمین

انگشت هاتونو میبری رو کلاچ یا پاشنه رو یکم میاری بالا انگشت ها رو میزارید روی کلاچ؟

خدایا شکرت 

روی زمین اولا نمیتونستم الان اوکیه 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مشکلم همین کلاچ احمقه ای کاش کلاچ نبود فقط ترمز و گاز بود 😫😫😫😫😓

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

با خود انگشت های پا کلاچو میگیری یا پایین ترش ک میشه پنجه؟

اگ کلاج سفته با پایین ترش بگیری بهتره 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
آره برام سفته انگشت هام اذیت میشه

محکم تا ته فشار بده پاتم بلند شد عیب نداره کم کم عادت میکنی

با خود انگشت های پا کلاچو میگیری یا پایین ترش م میشه پنجه؟

تقریبا با یک سوم اول پا میشه نه فقط انگشت ها

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️