2777
2789

بله

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزارتا کفش عوض کردم خسته شدم کلا شش روزه رفتم آموزش..مربی خیلی غر میزنه برا کلاچ

صندلی ات رو بیار جلو

موقع تنظیم صندلی پات رو بذار روی کلاچ ببین خوبه فاصله یا نه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
صندلی ات رو بیار جلوموقع تنظیم صندلی پات رو بذار روی کلاچ ببین خوبه فاصله یا نه

زود کلاچو ول میکنم یا با پنجه پا میگیرمش یعنی دقیقا با خود انگشت هام کلاچو نمیگیرم میگه باید دقیقا انگشت هات روی کلاچ باشه

خدایا شکرت 

صندلی ات رو بیار جلوموقع تنظیم صندلی پات رو بذار روی کلاچ ببین خوبه فاصله یا نه

اره فاصله صندلی خیلی مهمه اسی

صندلی اگه خیلی جلو باشه تعادل نداری وقتی میخوای کلاج و رها کنی

اینسری یکم از قبل فاصله رو بیشتر کن

یادمه مربیم میگفت خود کلاج پات و هل میده به عقب وقتی صندلیت خیلی جلو باشه این حرکت و حس نمیکنی و نمیتونی تسلط داشته باشی روی کلاج

زود کلاچو ول میکنم یا با پنجه پا میگیرمش یعنی دقیقا با خود انگشت هام کلاچو نمیگیرم میگه باید دقیقا ا ...

کف پات و اگه به سه قسمت تقسیم کنی باید باقسمت بالایی پات کلاج و بگیری خیلی هم با سر انگشتات نباید بگیری

در کل نگران نباش با تمرین دستت میاد که چجوری کلاج و رها کنی

زود کلاچو ول میکنم یا با پنجه پا میگیرمش یعنی دقیقا با خود انگشت هام کلاچو نمیگیرم میگه باید دقیقا ا ...

ببین منم اوایل با انگشتام میگرفتم ولی میگن با برجستگی زیر شست پا بابد بگیری اینجور خیلیی کمتر میخاموشی

میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم انرژی بفرستین یا دعا  کنید

اره فاصله صندلی خیلی مهمه اسیصندلی اگه خیلی جلو باشه تعادل نداری وقتی میخوای کلاج و رها کنیاینسری یک ...

والاا من میگم صندلیم خوبه مربی هی میگه بیارش جلو😂

خدایا شکرت