من شغلم کارمندی توی بخش خصوصیه واقعیتش هیچ علاقه ای بهش ندارم، ولی بنا به دلایلی نمیتونم از کارمندی بیام بیرون فعلا، عاشق هنرم و توش استعداد دارم، حالا یه چند روز با یکی از شاخه های قنادی آشنا شدم که خیلی بهش علاقه پیدا کردم، اینم بگم قیمت تمام شده محصولاتش کمی بالاعه و کالای لوکسه و اینکه مردم هم خیلی باهاش اشنا نیستن، یعنی نمیدونم وضعیت مشتری چجوری باشه، حالا یه دوره هست مرتبط با همین کار توی شهرمون برگزار میشه اواخر برج آبان و هزینش ۶ میلیون تومانه و مدرک فنی حرفه ای میده، هزینه ابزار و مواد اولیه هم هست، به نظرتون می صرفه برم؟ دوره های ارزون تر هم هست ولی مدرک نداره دیگه مجازی هم هست، خواهرانه کمکم کنید لطفا. راستی به عنوان شغل دوم می خوام شروعش کنم.
دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!