2777
2789

این عکسی که میزارمو‌ببینید .. از این مدل باکس سایزای مختلفتشو کجا میتونم پیدا کنم؟

پیج یا ادرس سایتی اگه دارید که میفروشن برام بزارید لطفا..

متشکرم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا معدن اینجور چیزا کوچه لشکری هست، ولی من حدیدا نرفتم ببینم این مدل رو دارن یا نه. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ببین اینطوری میخوام .. نمیخوام سنگین و شلوغ باشه .. اون چوب ساده زیرشون رو میخوام طلق و شیشه روشون ن ...

اگر فقط چوبشو می خوای برو یه نجاری سفارش بده

کارگاههای نجاری تو عادل اباد زیادن چون کارگاهن بعصیاشون قیمت مناسب کار تحویل میدن. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اينا رو اجاره ميدن تشريفات عقد وعروسي

میخوام ۳ تا واسشون بخرم داشته باشنش بعدا دسته گل عروسی و کارت عروسی و گیفت و اینارو یادگاری بذارن توی باکسه بردارن ک واسشون بمونه

ببین اینطوری میخوام .. نمیخوام سنگین و شلوغ باشه .. اون چوب ساده زیرشون رو میخوام طلق و شیشه روشون ن ...

اهاااان اینا که برای بله برونه معمولا فکر کردم باکس گل میخوای من گلفروشی دارم میخواستم بهت یاد بدم خودت درست کنی که میلیونی هزینه نکنی

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک 
اهاااان اینا که برای بله برونه معمولا فکر کردم باکس گل میخوای من گلفروشی دارم میخواستم بهت یاد بدم خ ...

متشکرم مهربونم .. همونم یادم بده واسه سریای بعد تولدی چیزی بود استفاده کنم 🤪❤️