2777
2789
نگاه داریم تا نگاهخب آدم تو خیابون به همه چی نگاه میکنهیکی نگاهش بدون قصد و غرضه یه نگاه میکنه تمامب ...

نه لبخند و اینا نیس فقط ب سرو وضعشون دقت میکنه دربارش باهام صحبت میکنه مثلا ک این چ وضع لباس پوشیدنه و...

یه بارم پروفایل یه زن و شوهر و سیو کرده بود اصلا خودش نشونم داد گفت ببین شالشو چجوری بسته توام اینجوری ببند

بعد گفتم برا چی ذخیره کردی ناراحت شد گقت تروخدا این همه بهم بی اعتماد نباش اگ چیزی بود نمیاوردم ب تو نشون بدم ک

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم نگاه می کنه و نظرم می ده ولی بد می گه مثلا دنیا چی شده و چرا اینکارا رو می کنن و چه جلفه فل ...

اره اینجوری هم میگه

سایت مخصوص خانما نیست اقایونم هستن حالا که تو این سایتم به خانما نگاه میکنم اینم شد دلیل

اخه معمولا اقایونی که توی سایتن راجب خانما خیلی کنجکاون خب شاید شما جز اون دسته نیستید به هرحال پنج‌تا انگشتم مث هم نمیشن

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

اره اینجوری هم میگه

درست بشو نیستن، ببین می تونی کنار بیای یا نه، من بعد از بیست سال زندگی تازه داره عادی میشه البته بعضی وقتام دیگه عذاب می کشم ولی انکار می کنه، که من اشتباه می کنم راجبش

درست بشو نیستن، ببین می تونی کنار بیای یا نه، من بعد از بیست سال زندگی تازه داره عادی میشه البته بعض ...

من نمیخوام ب اینجا بکشه ک تو روش بگم بخواد یواشکی ببینه یا انکار کنه

اخه معمولا اقایونی که توی سایتن راجب خانما خیلی کنجکاون خب شاید شما جز اون دسته نیستید به هرحال پنج‌ ...

اونایی که کنجکاون تو همه تاپیکی میرن و پست میزارن بعضی تاپیکا واقعا حضور اقایون معنی نداره 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
درست بشو نیستن، ببین می تونی کنار بیای یا نه، من بعد از بیست سال زندگی تازه داره عادی میشه البته بعض ...

اقایونی که به خانما نگاه میکنن زمان رابطه هم فکرشون یه جای دیگه هست

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
شما از نگاهاش متوجه نمیشی به چه قصدی میبینه؟اگه فقط سر و وضع طرف باشه، به آقایونم باید نگاه کنه. چکا ...

چیکار کنم نامزدیمو ب هم بزنم؟

باید بقیه شرایط رو هم در نظر بگیرید. ما که از همه شرایط شما خبر نداریم.

بقیه اخلاقاش خوبه

میتونم بگم از نظر محبت و خرج کردن هیچ چیزی برام کم نمیزاره 

میدونم دوسم داره و خیانت نمیکنه 

و اینم بگم تا بحال تو این یک سال ،کوچیکترین دروغی ازش نشنیدم

بزرگترین مشکلش همینه

بقیه اخلاقاش خوبهمیتونم بگم از نظر محبت و خرج کردن هیچ چیزی برام کم نمیزاره میدونم دوسم داره و خیانت ...

بنظرم یه تاپیک جدید بزنید و در مورد «ادامه دادن با این فرد» از دیگران مشورت بگیرید.

تمام ویژگیهاش رو بگید و این ویژگی منفی رو هم بگید. ببینید اکثریت چه توصیه ای براتون دارن.