2777
2789
عنوان

بیاین مرگ و زندگیه

116 بازدید | 7 پست

بچه ها خواهرم هر دو فکش یه هفته پیش عمل کرد 

خیلی سختی داره درد کشیده  ولی چهرش زشت شده 

خودش واقعا  خوشگل بود فکش ناهنجاری کوچیکی داشت 

الان بد شده 

خودش هی گریه میکنه ما میگیم ورمه 

واقعا هم خیلی ورم کرده 

حالا بنظرتون ورم بره بهتر میشه کسی میدونه؟ 

الان طوری شده خجالت میکشه کسی ببینتش   مدام میگه تا ابد این شکلی نباشم

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میشه جواب بدیمن فردا عمل فک دارم میشه بگی خواهرت الان چطوره؟ورمش رفت قشنگ شد؟

سلام بسلامتی 

نه ورم تا ۶ ماه هست ولی کمتر میشع 

من خواهرم هنوز ۱۰ روزه 

و هر دو فک بود 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

سلام عزیزم میشه جواب بدیمن فردا عمل فک دارم میشه بگی خواهرت الان چطوره؟ورمش رفت قشنگ شد؟

سلام عزیزم عمل کردی؟

سلام گلم رفتم بستری شدم گفت دندون عقلتو نکشیدی باید بکشی بعد چهار ماه بیای دیگه دندونم جراحی کردن تا ...

ای بابا 

اره دکتر ارتودنسیت باید میگفت 

من از همون اول بهم گفت برو بکش