2777
2789
عنوان

ایکاش وقت زایمان من مرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 26 پست
مامانم ازخداشه بمونم خونشون ولی من همش نگران شوهرم وزندگیمم

اشکال نداره این دوره هم تموم میشه بجاش همسرت بیاد کنارت خونه مادرت تا تو. شرایطت بهتر بشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توالان وارد یه مرحله جدید زندگی شدی نیاز به توجه مراقبت داری شوهرتم همینطور اگر تو زودتر حالت خوب بش ...

درسته امروزازصبح خودموسرگرم کردم ولی الان دیگع ترکیدم نتونستم تحمل کنم ودارم یه سرگریه میکنم میخام دوباره برم خونه مامانم

دارم میمیرم خیلی درد روحی بده

اکثر مادرا دچارش میشن

اکثرا هم تنها باهاش مبارزه میکنن ولی خب تو دوران افسردگی فکر میکنیم تنهاااااا بدبخته تنهای روی زمین خودمونیم در صورتی که واقعا اینطور نیست! خدا موهبتی رو بهت داده که آرزوی خیلیاست پس هرچه زودتر خوب بشو تا بتونی لذت مادری رو براش بچشی❤️❤️❤️

شوهرتم خیلی میتونه کمک حالت باش بهت روحیه و انرژی بده ولی چون مردا میرن سرکار نرو خونتونتنها نمون

آرهاون بیچاره هم سرکاره نمیتونه کارزیادی کنه همیشه هم میگه توب فکر خال خودت باش همون کارو کن ک زودتر خوب بشی

درسته امروزازصبح خودموسرگرم کردم ولی الان دیگع ترکیدم نتونستم تحمل کنم ودارم یه سرگریه میکنم میخام د ...

برو واینیسا 

تنها نمون حالت بدتر میشه تو الان نیاز به توجه داری 

نیاز به محبت داری حتی اصلا بچه شو برو توبغل مادرت 

برو خونه مامانت عزیزم

اولش یک هفته خونه مامانم بودم نتونستم تحمل کنم دلتنگ شوهرم وخونه زندگیم شدم برگشتم خونه خودم امامامانم یک هفته اومد پیشم موندوقتی رفت خیلی حالم بدشد فرداش دوباره پاشدم رفتم خونه مامانم الان دوباره همون حال بهم دست داده میخوام بازم برم اونجا میترسم این حالم ادامه داشته باشه وخوب نشم همش بخوام پیش مامانم بمونم