خب زنگ بزن بگو . طبقه بالای ما زودی میزنگه البته صاحبخونمه
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
خب زنگ بزن بگو . طبقه بالای ما زودی میزنگه البته صاحبخونمه
خودش یبار تماس گرفت گف صدا میاد گفتم اره خندید گف بچه اس دیگ حرف گوش نمیده هیچ بدترم میکنه.دیگ من چی بخوام بگم خودشون از بچه بدترن همش کاناپه و میز صندلی میکشن
از همین تریبون اعلام میکنم لعنت بر همسایه مردم آزار که خودم یک نمونش رو دارم ماشینش در اولویته انبارش در اولویته بچه هاش در اولویتن آب پارکینگ واسه منه ولی مفت مصرف میکنه لامپ راه پله ها و پارکینگ واسه منه مفت مصرف میکنه تازه ادعای خدا پیغمبر شناسی و نماز روزه هم داره
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
ما به صاحبخونه بگیم تذکر بده بهتره نه؟همسرمم میگه چیزی نگیم چون لج میکنن .ولی خیلی افتضاحن من دیگ اع ...
نه بهتره اول بخودش بگید وقتی دیدید باز اذیت میکنن ب صابخونه بگسد . من خودم مستاجرم اگه یکی ب صابخونم بگه من ناراحت میشم