2777
2789
عنوان

ی سوال دررابطه با تقدیر و سرنوشت

191 بازدید | 22 پست

سلام دوستان.ب نطرتون ازدواج تقدیر و جبر هست یا اختیاری؟یعنی در مساله ازدواج دخالتی نداریم و همه چیز از پیش تعیین شده س یا برعکس؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پ این همه میگن ،سرنوشت دست خود آدم چی؟؟؟؟شما متاهلی؟

دست خودته ازدواج کنی بری شهرستان زندگی کنی 

دست خودته تو شهر خودت ازدواج کنی

بعضی وفتا هرکاری هم کنی ازدواج نمیشه که نمیشه چون خدا نمیخاد

هر بژی کورد
خدا به انسان قدرت اختیار داده پس حتی اگه چیزهایی از قبل تقدیر شده باشه بازم یه بخش مهم اش به اختیار ...

پس چرا منی ک اینهمه تلاش کردم ازدواجم سر بگیره،همه چیز داشت ب خوبی پیش میرفت،بابا با یه حرف همه چیو خراب کرد.اینجا من که دخیل نبودم،بابا خراب کرد همه چیو،اگه اختیار هست،من که داشتم میساختم😢بابا خراب کرد

تقدیری هست که بر اساس اختیار رقم میخوره مثلا یکی اعتماد به نفسش پایینه خودشو دست کم میگیره میره به کسی جواب مثبت میده که در حدش نیست همون آدم اگه خودشو دست پایین نمیگرفت تقدیر بهتری براش رقم میخورد منظورم اینه که یه مدت به اختیار خودمون کارایی میکنیم که بر اساس اون کارا یه چیزی برامون رقم میخوره

پ این همه میگن ،سرنوشت دست خود آدم چی؟؟؟؟شما متاهلی؟

بله عزیزم متاهلم 

ببین خدا چند تا مسیر سر راه ما قرار میده. هر کدوم از این مسیر ها آخرش مشخص شده که چیه و چی میشه 

یعنی از قبل نوشته شده که اگر فلان راه رو بری چی برات پیش میاد.

به عنوان مثال شما میخوای انتخاب رشته کنی دوتا رشته همزمان قبول میشی این انتخابش با خودته که کدوم رو بری اما مسیری که تو اون‌راه برات پیش میاد سرنوشت و خواست خداس‌.

مثلا یه خواستگاری برات میاد شما رد میکنی اون شخص رو میدونستی قبول کنی چرا چون خدا سر راهت قرار داده اما رد کردی تا فرصت بعدی رو خدا برات بزاره و دیگه هرچی تو ازدواجت پیش بیاد سرنوشتته 

پس چرا منی ک اینهمه تلاش کردم ازدواجم سر بگیره،همه چیز داشت ب خوبی پیش میرفت،بابا با یه حرف همه چیو ...

چی بگم عزیزم ما که از ماجرا و هیچی خبر نداریم

ولی حتما دلیلی داشته که بابات بهم زده همه چیو

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
چی بگم عزیزم ما که از ماجرا و هیچی خبر نداریمولی حتما دلیلی داشته که بابات بهم زده همه چیو

نه نه..خیلی بیخود و بی جهت خراب شد.بابا خیلی سهوی و ناخاسته بی حرمتی کرد.حال روحی روانیش خوب نیس.زد همه چیو خراب کرد😢