2777
2789
عنوان

خانوما لطفاً یکی دقیق و مو به مو طرز تهیه ی ترشی کلم بنفش رو بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 21 پست
نه بابا نپزیا، بد میشه. بعدم کی گفته نمیشه زیاد نگه داشت؟ من تو یخچال نگه میدارم، چند ماه طول میکشه ...

الان داخل همین تایپک چند نفر گفتن بپز بعد بزار .من می‌خوام زود آماده خوردن شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگ کلم رو ریز کن آب نمک درست کن بزار رو گاز با کلم ها یه لیوان هم سرکه بریزببین ولی قبل از اینکه بج ...

وای گیج شدم یکی میگه بپز یکی میگه نپز بد میشه اصلا بقول خودشون به این سادگی ده تا نظریه متفاوت

الان داخل همین تایپک چند نفر گفتن بپز بعد بزار .من می‌خوام زود آماده خوردن شه

من هیچوقت نپختم. رنگشم صورتی خوشرنگ. عطر و طعمشم عالی. هرکس خورده، کلی تعریف کرده.

کلم بنفش چیز خاصی نداره که بخواد طول بکشه تا برسه. من دو سه روز بعد می خورم، عالی میشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

وای گیج شدم یکی میگه بپز یکی میگه نپز بد میشه اصلا بقول خودشون به این سادگی ده تا نظریه متفاوت

😅😅عزیزم خیلی فرق نمی کنه 

دو سه دفعه درست کنی دیگه خودت دستت میاد که چجوری بهتر میشه 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

من با پیاز درستش میکنم خیلی خوب میشه 

کلم‌ میشورم خوب که ابش‌رفت خلالش میکنم‌میزارم تو یه قابلمه و لابه لاش نمک‌میپاشم‌ و خوب هم میزنم که به خوردش بره سلفون میکشم نیم ساعت کنار میزارم بعد میریزم تو شیشه که یه بند انگشت سرکه روشو بگیره

اگرم پیاز بخوای این مراحل انجام میدم پیاز قرمز‌ر ریز از بالا ۴ تا قاچ تا نصفه میزنم اضاف‌ میکنم به کلم

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...