2777
2789
عنوان

دعوا سر تاریخ عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 37 پست
با شوهرم مشکل ندارمبیشتر سر همین حرفای خانواده هاس۲۵ سالمه خیر سرم

پس سعی کنید بگذرونید تا تموم شه. منم همین بودم. ده روزه عروسی کردم. خداروشکر گذشتم ولی بازم دخالت میکنن. اما دیگ میگم باشه و میام خونه خودم، من بابام از لاک بدش میومد. کاشت زدم برای عروسیم. نرفتم ریمو کنم چون دوس داشتم. خونه بابام بودم. بابام گف ناخنات و پاک کن. به خنده گفتم بابا ت میگفتی خونه خودت بری دیگ کارت ندارم الان ک خونه خودمم. ناراحت شده. ولی مهم نیس تا کی ب حرفشون باشم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدم. خودت و همسرت تاریخ مشخص کنید. بعد از الکی بگید. تالاری ک دوس داشتیم. فقط فلان تاریخ و داره. و دیگ تا عید جا خالی نداره. مجبور شدیم گرفتیم. من و همسرمم همبن کارو میکردیم. میرفتیم خرید کت شلوار. نمیگفتم. وقتی میومدیم، گفتیم برای امروز تخفیف داشته خریدیم دیگ. همین، فقط بشرطی ک شوهرت در مقابل خانوادش پشتت باشه و موافق حرف ت باشه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 
هفت بار بگو صد و قَلاهو پیوسته دم در پدرشوهرم بستهمعجزه میکنه

چی بگیم؟

میشه واضح بنویسید

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

مگه خانواده ها تعیین میکنن؟؟؟

خودتون دوتایی تصمیمشو بگیرید و فقط به خانواده ها اطلاع بدید 

منو شوهرم فعلا قصد عروسی گرفتن نداریم ولی بدون اطلاع به خانواده ها رفتیم تالار دیدیم و انتخابمونو کردیم 

حق دخالت ندید به کسی

نلایک

من و همسرم از صفر تا صده همه چی و خودمون انجام دادیم

بدون دخالت و نظردادن دیگران....

حتی تالارم دوتایی رفتیم انتخاب کردیم

بیعانه دادیم

آخرش کارتم سفارش دادیم

بین خانواده ها تقسیم کردیم😜😜😜😜

خیلی از خودم راضی ام....

البته مادوتامون مادرامون فوت شدن

پدراهم میگفتن هرجور خودتون دوست دارین همون کار و بکنید

بقیه اعضای خانواده هم که هیچی😁😁