2777
2789
منم واسه همون کار میخوام

ایشالا هیچوقت پیدا نمیکنی 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چرا نفرین میکنی

یه راه دیگه پیدا کن، از فکر این کوفتی بیا بیرون 😏😏

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

دردناک ترین مرگ با قرص برنج هست ۴ ساعت تمام درد می کشی و از درون همه اندام بدنت به خاطر اون قرص می جوشه و نابود می شه و آخر دست از چشم ها و بینی و دهنت خون می زنه بیرون!  انقدر درد می کشی که حتی آرام بخش هم نمی تونه دردت کمتر کنه! یعنی گندترین و بدترین مرگ با قرص برنج هست! 

بعد اول که این کار نکن ، دوم که این کار نکن، سوم اگه خواستی انجام بدی روشی انتخاب کن که اگه وسط راه پشیمون شدی و حس کردی که اون مشکل یا اون شخص ارزش این درد و رنج و مرگ نداره ، راه برگشت داشته باشی، چون واقعا بحث مرگ و زندگیه! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

آنقدر مرگش وحشتناکهپسر عموی شوهرم با قرص برنج خودشو کشت داشت از درونش تیکه تیکه میشد ک نجاتم بدینخدا ...

آخ

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷̎Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌

بله

ببین بچه های منم دقیقا همین مشکل داشتند یعنی یه بار صبح بیدار شدم به حدی چشم های دخترم قی کرده بود که ترسیدم اصلا کل روی چشم هاش و اطراف چشم هاش پوشونده بود و ترسیدم اگه بیدار بشه و نتونه چشم هاش باز کنه واقعا بترسه!  دیگه یه پارچه نمدار گذاشتم روی صورتش که قی ها نرم بشه و کم کم پاک کردم خودم بیشتر ترسیدم بودم ، انگار واگیر دار بود دو تا بچه هام گرفته بودند بعد بودمشون دکتر یه قطره چشمی داد دو سه روز زدند کامل خوب شد.

بزار ببینم اسم قطره چشم می تونم پیدا کنم ، برای عفونت چشم بود

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بله

قطره استریل چشمی باکتی ماید

باکتی ماید در درمان التهابات ملتحمه و دیگر عفونت های سطحی چشمی ناشی از میکروارگانیسم های حساس کاربرد دارند و همچنین سولفاستامید از رشد بیشتر ارگانیسم های گرم مثبت و تعداد متنوعی از ارگانیسم های گرم منفی مانند برخی از انواع باکتری های سودومونا، جلوگیری می کند

.