2777
2789
عنوان

ینی من ریدم تو همچین خانواده هایی

493 بازدید | 37 پست

طرف تا ۶۰ سالگی یه پراید نتونسته بخره بعد دم از پزشکی برا من میزنه خدایا 

تا قبرستونم میخوایم بریم باید یا پیاده بریم یا انقد وایسیم کنار خیابون ک یکی ببرتمون

خستم از این زندگی تخمی که اینا ساختن بعدش انتظار دکتر شدنم دارن ازت خدایا واقعا نامت مقدس باد

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظار دکتر شدن رو باید خودت از خودت داشته باشی ن اونا از تو 

بعدم تو قراره از طریق پزشکی ب چیزایی برسی ک اونا نتونستن برات بسازن یا فراهم‌ کنن 

مثل من:)

هیچکی از خدا نپرسید چرا اون سیبو کاشت...؟
😅😅 برا منم همینن. مخ خانوادش نکشیده‌ همشون حتی دیپلمم ندارن. میاره منو با رستکار رحمانی مقایسه میک ...

دقیقا تر بزنم تو این خانواده بقران

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
یه سر برو درمانگاه ها یا بیمارستان هااینقدر پزشک رو حلوا حلوا میکنن..هفته ای یک ساعت دکتر میاد و میر ...

خب طرف وقتی ی کتاب تست برا تو نخریده و ازت انتظار داره 

انتظار دکتر شدن رو باید خودت از خودت داشته باشی ن اونا از تو بعدم تو قراره از طریق پزشکی ب چیزایی بر ...

اینا دیگ چرته برا همون دکتر شدن تو حامی میخوای بدون حامی ب هیچی نمیشه رسید تو این خرابشده

برا آینده خودت میگن یکم منطقی باش.میدونم کمبودهست اما به نفعته درس بخونی و بهتر از اونا زندگی کنی.پدر و مادرا آرزوهای از دست رفته خودشون رو تو بچه هاشون میبینن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
شما پزشکید؟

من پزشک شدن رو دوست نداشتم علاقم ب پرستاری بود و از خانواده ای ک همشون شغل ازاد داشتن اومدم بالا بدون هیچ سهمیه و پشتیبان و یا ازمون و یا کتابی 

الانم پرستارم و فیزیوتراپ 

برا آینده خودت میگن یکم منطقی باش.میدونم کمبودهست اما به نفعته درس بخونی و بهتر از اونا زندگی کنی.پد ...

پزشکی برا کسی خوبه ک ی چسه هم تامینش کنن ن منی که یه کتاب تستم نزاشتن جلوم ازم انتظار جراح شدن دارن

قبول دارم واقعا این یکی مزخرفه😬😬 خدا کمکت کنه

امیدوارم

اینا دیگ چرته برا همون دکتر شدن تو حامی میخوای بدون حامی ب هیچی نمیشه رسید تو این خرابشده

من حقیقتا هم کار میکردم هم درس میخوندم 

شمام میتونی همین راهو‌ پیش بگیری خودت بشی حامی خودت 

حالا خانواده شما ندارن و خرجت نمیکنن ولی خانواده ما داشتن و خرجم نمیکردن 

هنوزم ک هنوزه بهم میگن امپول زن🫠🫠