2789

من ۲ سال پیش از اکسم‌جدا شدم و تو این مدت حالم خیلی بد بود و همش میخواستم جلی خالیش پر کنم که فراموشش کنم تو این ۲ سال با ۵ نفر صحبت کردم با ۳ نفرشون که اصلا حرف خاصی نزدم در حد آشنایی بود و با ۱ نفرشون هم ۲ ماه بودم و با یکی دیگه هم ۵ ماه ولی رابطمون دور بود از هم حدودا و رابطه جنسی هم نداشتم در حد بوسه و بغل 

و واقعا الان که بزرگتر شدم از کارم پشیمونم کاشکی خدا منو ببخشه حس خیلی بدی دارم نسبت به خودم همش گریه میکنم این چند روزه 

الان ۴ ماهه با هیچکس حرف نمیزنم‌کلا قطع رابطه کردم با بقیه و فقط ۲ تا دوست دارم کاشکی زندگیم بهتر بشه 

به نظرتون خدا منو میبخشه تورو خدا نظر واقعی‌ بگین خواهس میکنم باید چیکار کنم که توبم قبول بشه؟

ولی آرامش فقط آیه ۱۱۸ سوره توبه!: 

تا زمین با آن وسعتش بر تو تنگ آمد. 

اگر حتی ازخودت هم به تنگ آمدی و یقین کردی که هیچ پناهی جز من نداری

من به سوی تو بازمی گردم

تا تو نیز به سوی من بازگردی..! 🥲🤍

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بله گلم خدا ارحم الراحمینه 

از ته دل توبه کن و دیگه تکرارش نکن 

شک نکن که خدا تورو میبخشه و بوقتش بهترینشو میده بهت

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله میبخشه
ختم استغفار امام علی(ع) بخونید
:) معلومه که خدا میبخشه
تو الان پشیمونی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب