2777
2789

خب بسلامتی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

جوجه خواهرمم الهی قربونش برم ۱سال و نیمشه اب میخوره مابقیشو میریزه رو فرش ،دردش بجونم بزنه ما هم غش و ضعف میکنیم براش مامانم نمیزاره خواهرم چیزی بش بگه میگه ولش کن بزار بچم راحت باشه ریخت ک ریخت فدای سرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بچه بودم ۳/۴ سالم بود 

می‌گفتم آب میخام 

بعد که آب بهم میدادن دستام و میکردم توش بعد می‌خوردم 🥴🥴🥴🥴🥴

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

اذیتش نکن خودش عاقل میشه دیگه انجام نمیده

اذیت نمیکنم

اوایل میگفتم نکن

دیدم تاثیری نداره، بیخیال شدم

اخه بدیش اینکه میریزه روی سرامیک ی موقع حواسم نباشه بدجوری میخوره زمین

چیکار کنم ترک کنهخونه رو هر روز خیس میکنه اینجا هواش مرطوب همه جا لکه شده

هیچی متاسفانه بچه منم همینه

واسه من اب میبره میریزه تو راهرو ک سرامیکه بعدشم اگه حواسش نباشه میره روش لیز میخوره 

هر چی بهش میگم مامان بیا بریز تو سینک اصلا گوش نمیده بچست دیگه اب بهش نمیدم یا خودم میکنم دهنش فوری ازش میگیرم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست