2777
2789
عنوان

خسته ام

76 بازدید | 4 پست

سلام خیلی حالم بده نمیدونستم چیکار کنم از شما می‌خواهم کمک بگیرم.. 21سالمه ولی هیچ امیدی واسه زندگی ندارم هیچی فقط دوس دارم بمیرم کل زندگیم شده کابوس ی خواب خوش ندارم . حتی پول ندارم برم مشاوره خانوادم خیلی فقیره نگاه در و دیوار خونمون میکنم حالم بهم میخوره خانوادمم دوس ندارم هیشکی هم دوسم نداره حتی هرچقدر تلاش میکنم بتونم درس بخونم از این زندگی خلاص بشم نمیتونم فکرم یاری نمیکنه تو کل دنیا ی امید داشتم اونم عشقم بود که نتونست خانوادش راضی کنه الان ی ساله ولم کرده رفته زن گرفته من حتی هنوزم تو فکرشم هنوزرم فک میکنم بهش میرسم و خودمو عذاب میدم. دیگه هیچ امیدی ندارم حالم از زندگیم از خونه و خانوادم از این شرایط بهم میخوره چرا خدا منو نمی‌بینه بکشه راحت شم .. آخه چ دارم که خدا زنده نگهم داشته به چ امیدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.