2777
2789
عنوان

مبل ال بخرم یا ساده به نظرتون

405 بازدید | 12 پست

سلام خونمون ال شکله یه دوازده متری و یه شش متری با کناره میخوره بعضی ها میگن ال بخر بعضی ها میگن ساده بگیر ک ال پشیمونت میکنه خودم به دو دلیل میگم ال ۱..چون خونمون نسبتا کوچیکه ۲...چون یه طرف خونه رو میگیره و جا گیر نیست  ...حالا چرا دودلم ۱...چون تغییر دادانش تو خونه ما کمتر میشه چون سمت شش متری ما روبرو آشپزخونس و نمیشه اصلا گذاشت ۲...میگن ال خیلی روش دراز میشن سریع خراب میشه ...حالا نظر شما چیه لطفا کمکم کنید ک بعد پشیمون نشم چون اگر بخرم دیگه هم نمیتونم عوض کنم چون گرونن و شوهرم دیگه عوض نمیکنه برام ....طراحم نمیتونم بدم برا خونم چون هزینه هاشون بالاس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عشق مبل ال رو دارم،وای این دراز کشیدن روشون رو موافقم،بعضی مهمونا فرهنگ ندارن بگن این مبله نه تختخواب

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من ال دوست ندارم به شخصهآدم نمیتونه تنوع بده ال واسه کسایی خوبه که توی خونشون بتونن دو دست مبل متفاو ...

اع پس نمیخرم چون من میدونم بخرم تا چند سال دیگه نمیتونم بگیرم 

.تاپیکت رو قفل کردی

عزیرم تواگرمادربدی بوذی غز کاراشتباهت دفاع میکردی ولی بلافاصله پشبمون شدی تومادرخوبی هستی فقط توموقعیت پراسترسی قرارگرفتی فشارزیادی بهت واردشده اون عکس العمل رو نشون دادی 

وقتی از درامد بغلش کن ازش عذرخواهی کن  

براش یه هدیه که دوست داره بخر

اون میتونه ببخشه من مطمئنم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
.تاپیکت رو قفل کردیعزیرم تواگرمادربدی بوذی غز کاراشتباهت دفاع میکردی ولی بلافاصله پشبمون شدی تومادرخ ...

آره قفل کردم عزیز چون اون خانم از اول صفحه خیلی بهم بی احترامی میکرد و منم جوابشو نمیدادم ولی این آخری گفت روانی و خیلی ناراحت شدم این چه حرفیه اخه حالا معلوم بود سنشم کمه ولی خب طرز حرف زدن نیست ....آره بچم چند بار معذرت خواهی کردم و بغلش گردم گفتم اشتباه کردم گفت مامان اشکالی نداره چیزی نشده اون بخشید ولی یه تیکه از جیگرم یادم میاد میسوزه ....ممنون ک زحمت کشیدی و اومدی و نظرتو گفتی 😘

آره قفل کردم عزیز چون اون خانم از اول صفحه خیلی بهم بی احترامی میکرد و منم جوابشو نمیدادم ولی این آخ ...

خدابهت ببخشدشش

توهم خودتو بببخش برای همه ی ماپیش میاد 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.