سلام خانما کسی هست داماد داشته باشه نمیدونم چطوری باهاش رفتار کنم رابطمون هم زیاد خوب نیست
هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی زن امانت است نه برای اهانتزن
اگه راهی هست رابطتونو اصلاح کن اگه مامان نداره سعی کن تو این روزا هواشو داشته باشی حتی شده غیرمستقیم.جلو نامزدش سربلندش کن نذار از همین اول کاری تحقیر بشه فک کنن مامان بالاسرش نیس
اگه راهی هست رابطتونو اصلاح کن اگه مامان نداره سعی کن تو این روزا هواشو داشته باشی حتی شده غیرمستقیم ...
بخدا خیلی بهش احترام میزاشتمولی منو قبول ندارن
هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی زن امانت است نه برای اهانتزن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند وقت یه بار شام یا ناهار دعوتشون کن احترامشونم نگه دار در حد معمول باهاشون هم صحبت شو کم کم رابطت ...
خدا کنه خیلی دلم میخاد البته شوهرش خیلی بهم احترام کرد حتی مامان صدام کرد
انشالله درست میشه شوهرش فهمیدست همین باعث میشه کم کم نظر دختر هم عوض بشه
نمیشه خیلی غده حتی به شوهرم که باباشه هم بی احترامی میکنه
اهمیت نده وقتی اون رفتارارو نشون میده نادیده بگیر چون بهرحال دیگه مجبوری این خانواده رو مدیریت کنی چ ...
نه با ما زندگی نمیکنن مجبور نیستم