2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرام عالیه هرچقدر بگم کم گفتم

ترسناکه؟

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒
ترسناکه؟

ن ولی ژانر هیجانی معماییه خیلی خاصه 

یسری افراد یجا گیر میوفتن باید با همکاری هم سعی کنن خلاص شن ازاونجادیگه فعلا ک نفهمیدن کجاان

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

فرام عالیه هرچقدر بگم کم گفتم

فوق العاااده اس

ولی تا کی منتظر فصل جدید باشیم☹️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

فوق العاااده اسولی تا کی منتظر فصل جدید باشیم☹️

دقیقا فصل جدیدش چون تازه اومد معلوم نیس فصل بعدی کی بیاااد .

اگه برکینگ بد روهم ندیدی ببین یا بازی مرکب و لابریا ولاست که این دوتا تقریبا شبیهه فرامه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دقیقا فصل جدیدش چون تازه اومد معلوم نیس فصل بعدی کی بیاااد .اگه برکینگ بد روهم ندیدی ببین یا بازی مر ...

گفتن ۲۰۲۶ 😭😭

لاست، برکینگ بد، بازی مرکب دیدم

اون یکی نه

آلیس در سرزمین مرزی هم قشنگه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

گفتن ۲۰۲۶ 😭😭لاست، برکینگ بد، بازی مرکب دیدماون یکی نهآلیس در سرزمین مرزی هم قشنگه

لابریا خیلی قشنگه اونم یجا گیر میوفتن و.. نسخه بروز شده لاست میگفتن.

سریال طنز هم آقای ملکه و سریال احساسی رمانتیک هندونه چشمک زن کره ای