2777
2789
عنوان

خانومای دماغ عملی میایین جیگرا

92 بازدید | 12 پست

من ۱۲ روزه بینیمو عمل کردم برا تعویض چسب که چسبشو درمیارم از زندگی سیر میشم بس که ورم داره و حتی غیر قرینه اس همه میگن زوده برا اینکه مدلش مشخص بشه باید صبر کرد اما باز دلم طاقت نمیاره یه چیزی بگین آروم شم توروخدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یساله عمل کردم هشتاد درصد ورم رفنه بقیشم میره نترس خاهری

عزیزم برا شما هم اوایل حتی غیرقرینه بود برا من انگار فرورفتگی داره بعد یهو نوک بینیم قلنبه زده بیرون این حالت از یه طرفم بیشتر دیده میشه

ناراحت نشو ولی فقط باید ورم داشته باشه

اینکه نامتقارنه اشتباه عمله و همون روزای اول مشخصه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

عزیزم برا شما هم اوایل حتی غیرقرینه بود برا من انگار فرورفتگی داره بعد یهو نوک بینیم قلنبه زده بیرون ...

طبیعیه

من رفتم امپول بزنه گف ب عنوان دکتر میگم شانسیه  ی عده فرو رفتگی میاره ی عده ورم میبره 

میتونه بین امپولو زمان یکیو انتخاب کنی من صبرو انتخاب کردم ک بهتره

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

ناراحت نشو ولی فقط باید ورم داشته باشهاینکه نامتقارنه اشتباه عمله و همون روزای اول مشخصه

آخه خیلی دکترا تو اینستا میگن حتی نامتقارن بودن تا یکسال طبیعیه و به خاطر ورمه