2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خودم بچه بودم ی تنه ریدم ب ابروی خانواده

ی بار قرار بود ی چادر مسافرتی رو ک‌تازه خریده بودیم بخاطر اینکه گفتن ضد ابه و نبود بریم‌ پس بدیم و عوض کنیم 

حالا بابام‌چادرو داده بود ب پسرعمم استفاده کرده بود بعد ک یارو پرسید آکه بابام میخاس جواب بده من گفتم ن ۱ هفته دادیم ب فامیلمون خرابش کرد اورد مان اوردیم عوض کنیم 

😐 بابام 🤦🏻‍♀️ مامانم 😳 فروشنده 🥲 من

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

یبارم تو شوخی شوهرم گفت یه زن دیگه میگیرم گفتم بهتر از شَرِت خلاص میشم 

اینم رفته به مربیشون گفته بود میشه بیای زن بابام بشی تا مامانم از شرش خلاص بشه🥲

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

داشتیم با تاکسی میرفتیم،  ی ماشینی هویج میفروخت،  دختر منم پیله کرد اینا چیه؟  گفتم هویج،  گفت هویج چیه؟  من تا حالا نخوردم،  چرا برا من ازینا نمیخری!!!!  

راننده تاکسی ی پیرمرد بود خندش گرفته بود،  با خنده گفت بابا ی کیلو هویج برا بچه بخر گناه داره🤦‍♀️😂

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

پسرمن دوسالشه یاد گرفته میگه خر ب هرکی میرسه ب جای سلام میگه خررر 😔 تنبیه تشویق بی توجهی هیچکدوم روش جواب نیست از یادش نمیره 

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

یبارم تو شوخی شوهرم گفت یه زن دیگه میگیرم گفتم بهتر از شَرِت خلاص میشم اینم رفته به مربیشون گفته بود ...

با اجازه ت امضاتو کپی کردم گلم 🌹 🌹 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یه بار رفتیم مهمونی خواهرزاده ام  موز و برداشت بهم نشون داد گفت خاله این چیه؟ منم رودربایستی داشتم با صاحبخونه اصلا هنگ بودم چون هر روز موز میخورد با خجالت گفتم موزه عزیزم یه ذره وایستاد دوباره پرسید خاله ما تا حالا از اینا خوردیم؟؟؟😳😳😳 وای اونجا تیر خلاص زد بهم دژگه پنج سالش بود قبلا تاپیک همین مهمونی و زدم تعریف کردم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

وای خدا بچه ها اصن درسخت ترین شرایط ها آدمو میذاره لای منگنه  آبروی ادمو میبره🤣🤣🤣🤣

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

یکی از اقواممون رفته بودن شمال گفتن رفته بودیم بهترین هتل و فلان بعد بچش گفت مامان چرا دروغ میگی مگه تو پارک چادر نزده بودیم🤭😂اخه بگو مجبوری دروغ بگی زن

🤍خدا آنچه به ما گذشت را جبران خواهد کرد🤍                                                                          

دیشب پسرم با بابام صحبت میکردن 

بابام گفت منم ببر مهد کودکتو ببینم 

پسرم گفته تو کلاسمون دختر زیاده نمیشه بیای😅😅

هفته اول مهد پسرم اومد خونه گفت خاله دعوام کرده من و پدرش فرداش رفتیم مهد 

فیلم کامل اونروزو دیدیم چند ساعت 

فهمیدم پیش دبستابیا دارن میرن اردو صف بسته بودن پسرمم رفته قاطی صف خالش گرفتتتش برده کلاس گفته دفعه اخره بدون اجازه جایی وایمیستی😅😅😅

با ی دوست خیلی باکلاس و‌پولدارم ناهار رفتیم بیرون 

برای پسرم ماشین کوچولو خریده بود ولی خود پسرم چهار رنگشو داشت عموش خریده بود

یهو برگشت پسرم گفت خداروشکر مامان خاله مریم از این ماشین گرونا خریده😂😂اصلا گرون نمیدونست چیه حیثیتم رفت حالا مگ باور میکردن این بچه کلکسیون ماشین داره

مامان دوتا گل پسر