2777
2789
عنوان

اقدام الکی برای باردار شدن😣🤒

1297 بازدید | 106 پست

ای کاش بشه منم باردار شم و بیام خاطرات بارداریمو براتون بنویسم تا شاید بدرد کسی بخوره ❤ نزدیک 5ماهه عروسی کردیم و2ماهه اقدامیم ولی باردار نمیشم ماه اول اقدام ورزش کردم روزی یک ساعت و سردیجاتو مثل ماست وترشی خیلی کم کردیم هر دومون 😊 ولی فایده نداشت و با زدن دو بار بی بی چک منفی و همش چک کردن علائم پریود شدم چون تنبلی تخمدان هم قبلا داشتم الانو نمیدونم درمان شدم یا نه 😣ماه دوم انگیزه ورزش رفت و دارم کارای دیگه میکنم 😍 دوستان اگر آنلاینین بقیشو بزارم

باردارم❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا که کاش قبل اقدام رفته بودی چکاب شده بودی ازمایش و سونو 

بعد قرص ویتامین و اینا میخوردی 

اگه خدایی نکرده مشکلی داشتین درمان میکردین بعد اقدام میکردین 

حالا که اقدام کردین هم اشکال نداره ولی توقع نداشته باش ماه اول بشی ممکنه سالم باشی و تا یه سالم باردار نشی 

من سر بچه اولم چکاب کامل انجام دادم سالم سالم بودم 

ولی خب ۶ ماه باردار نشدم ماه ششم باردار شدم حتما مشکل از همسرم شاید بوده 

سر بچه دوم ماه دوم اقدام باردار شدم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
دکترم حرف قشنگی زد گفت هرماه ۲۵ درصد امکان بارداری داری ورزشتو بکن ،مکمل هاتم بخور ،رژیمتم رعایت کن ...

مکمل نمی خورم به شوهرم گفتم اسید فولیک بخر ولی نخریده.انگیزه ورزش دیگه ندارم 

باردارم❤❤

مکمل نمی خورم به شوهرم گفتم اسید فولیک بخر ولی نخریده.انگیزه ورزش دیگه ندارم

گلم اواین کاری که باید انجام بدی برا اقدام اینکه بری دکتر چکاب بشی 

آزمایش کلی 

سونو 

لگنتم معاینه و بررسی بشه تاهم اگر مشکلی داری حل کنن 

هم اینکه مکمل های لازم بخوری 

اولا که کاش قبل اقدام رفته بودی چکاب شده بودی ازمایش و سونو بعد قرص ویتامین و اینا میخوردی اگه خدایی ...

نزدیک دوسال پیش تو عقد رفتم سونو دادم گفت تنبلی خفیف داری و فولیکولم 13و 14بود الانو خبر ندارم وضعیتم چطوریه .شوهرم فعلا چسبیده به تغذیه گرم و طب سنتی به جای دکتر رفتن😣

باردارم❤❤