2777
2789
عنوان

چرا بعضی باردارا علایم بارداری ندارن😞

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 66 پست

بچه ها دخترم دو روزه بدون علت تب کرده دکتر هم بردم...تبش پایین نمیاد..حتی با دارو میشه با دلهای پاکتون براش صلوات بفرستید..دو شب خواب ندارم،،ممنون میشم...مطمئن هستم دعای شما مستجاب میشه..😍😍😍😍😍😍😍

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
خیلی خوبه گ ادم علایم نداشته باشه راحت ب زندگی و کارای روزمره شون میرسن

اره بابا منو هيچ كس نمي فهمه اصلا باردارم فكر كن دادگاه ميرم ميام منشي دفتر دادگاه اصلا باور نميكنه من شيش ماهه باردارم همش ميگه تو چاخان ميكني

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا فقط خدا من ۱۲ هفته جنسیتش معلوم نیست عزیزم

اين هفته ان تي داري به سلامتي پس معلوم ميشه برو پيش دكتر شاكري اگر تهران هستي كه كارش خيلي دقيق واقعا رد خور نداره اصلا

اره بابا منو هيچ كس نمي فهمه اصلا باردارم فكر كن دادگاه ميرم ميام منشي دفتر دادگاه اصلا باور نميكنه ...

آخیش 😂...منو باش فک کردم علایم ندارم مشکل دارم ...خدایا شکر کمک کن 

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊

من اصلا علایم نداشتم غیر از دو هفته چها هفته اولش که سینه هام بشدت درد میکرد بعدش اونم خوی شد و تا زمانی که حرکات جنین شروع شد توی ماه چهارم دیگه خیلم راحت شده بود... به خاطر همین بی علائمی زیاد سونو میرفتم شاید سی بار تا حالا سونو رفته باشم ...

بچه ها دخترم دو روزه بدون علت تب کرده دکتر هم بردم...تبش پایین نمیاد..حتی با دارو میشه با دلهای پاکت ...

14تا صلوات به نیت شفا براش میفرسم عزیزم ان شاءالله تا شب نشده تب ش میاد پایین😊

14تا صلوات به نیت شفا براش میفرسم عزیزم ان شاءالله تا شب نشده تب ش میاد پایین😊

قربونت برم عزیزم الهی که خیر ببینی....خدا از دهنت بشنوه....😍😍😍😍

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
قربونت برم عزیزم الهی که خیر ببینی....خدا از دهنت بشنوه....😍😍😍😍

خواهش میکنم ..ان شاءالله به حق بیمار تب دار کربلا ..بچه تون زود حالش خوب بشه😊

آخیش 😂...منو باش فک کردم علایم ندارم مشکل دارم ...خدایا شکر کمک کن 

من نه تنها علائم ندارم شكمم هم خيلي كوچيك يه كم تو محيط كار  چون مانتوم چسب نيست هيچكس نميفهه من حامله ام اون روز به منشي دادگاه گفتم مي خوام يه مدت كمتر بيام گفت چرا گفتم باردارم بخدا زنه همين جوري هاجو واج منو نگاه ميكرد گفت اولش گفتم نه شيش ماهم ميگفت فيلم بازي نكن بچه مي خواي از زير كار در بري بيا بزار اين كاراموزيه تموم شه 

بچه ها میشه قبل از موعد پریود نه درد سینه نه دل درد نه کمر درد داشته باشیم اما باردار باشیم؟؟؟؟

آره دیگه پس از اونموقع تا حالا ها چی داریم میگیم دخترخوب😁.خودتو درگیر علایم نکن اصلا و ابدا ...من بچه ها بهم گفتن خیالم راحتشد 

خوش بحالت ...علایمش همش آزار دهندس واسه چیته؟

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .