دوستان اگر تجربه خوبی دارید لطفا اینجا بگید. من بیشترین عامل چاقیم نوشیدن زیاد چای با یک چیز شیرینه. کلا بدنم با نخوردن نون و برنج و کربوهیدرات زود لاغر میشه ولی لذتی نداره برام!
ببین شروع کن رژیم کانادایی رو بگیر یه رژیمی که توش بیش از اندازه پروتئین مصرف میکنی اصلاً گرسنگی نمیکشی اصلاً آب بدنت کم نمیشه و چون کربوهیدرات و حذف میکنیم به شدت وزنت میاد پایین یعنی توی ۱۴ روز حدوداً ۷ کیلو وزن کم میکنیم من خودم برای عروسیم این رژیم رو توی دو ماه دو بار گرفتم و تقریباً ۱۵ کیلو وزن کم کردم
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من از اول مرداد شروع کردم رژیم کتوژنیک گرفتم حدود ۱۵ کیلو کم کردم منم مثل شما علاقه شدیدی به شیرینی جات داشتم ولی با این رژیم کلا علاقه و میلی به شیرینی ندارم.البته از اول مهر رفتم سر کار برام سخت شده ولی تابستون عالی بود
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت