2777
2789

راستش دیشب مادرشوهرم خونمون بود پلو درست کردم و مرغ گذاشتم تو فر درست کردم و سیب زمینی سرخ کردم و پلو رو برعکس کردم تو ی سینی بزرگا بعدش مادرشوهرم گف خب فزدا شب همینجوری غذا درست کن برادرشوهرات و مامانت اینام بیان ،مامانم ک مهمون داره بعد من میگم تو فر درست کنم مثه دیشب شوهرم میگه اونجوری خشک میشع و تا موقع شام سرد میشه مرغ و خورشتی درست کن 

نوشابه و سبزی و ماست و ترشی هم دارم شامم میخام ی نوع درست کنم همون مرغ ،دفعات قبلی زیاد تهیه میگرفتم و همچی زیاد بود حس خوبی نداشتم و واقعا حال و حوصله هم ندارم زیاد غذا درست کنم گفتم همون ی نوع مرغ درست کنم حالا نمیدونم خورشتی درست  کنم یا امشب بذارم تو فر شما بگین چجوری بهتره بنظرتون 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم مادرشوهرت دوس داشته دلش بازم خواسته که گفته اونجوری کن اگه امکانش هست همونجوری درست کن

اره خیلی خوشش اومد خیلیم خورد البته نوش جونشش ،گوجه و مرغ و گذاشتم تو فر کبابی شد ولی ب قول شوهرم یکم خشک میشع حیف عکس نگرفتم وگرنه میذاشتم حالا نمیذوتم واقعا ب حرف کدوم گوش کنم خودمم ته دلم میخام بذارم تو فر چون خیلی راحت تره اما میگم نکنه بد بشه 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

خب تایم رو باید یجوری تنظیم کنی که سرد نشه البته برای وقتی که مهمون هست یکم سخته

دقیقا تایمش واقعا خیلی مهمه وگرنه سرد میشه 

اره خیلی خوشش اومد خیلیم خورد البته نوش جونشش ،گوجه و مرغ و گذاشتم تو فر کبابی شد ولی ب قول شوهرم یک ...

خب ببین عزیزم یکم پوره گوجه و کره و ادویه جات به حالت سس درست کن بزن رو مرغت رو ظرفتم فویل بکش بهت قول میدم که خشک نمیشه

قبل اینکه مرغ طلایی بشه خاموش کن مهمونات اومدن نزدیک پهن کردن سفره شد روشن کن روش طلایی بشه اینجوری ...

اره اینجوریم خوبهه ممنونممم😘😘😘

خب ببین عزیزم یکم پوره گوجه و کره و ادویه جات به حالت سس درست کن بزن رو مرغت رو ظرفتم فویل بکش بهت ق ...

ممنونمممم عزیزدلمم😘😘😘