2777
2789

تمام بدنش خشک شده

زخم بستر گرفته

از درد بدنش میلرزه

فقط یه نفس داره

انقدر زجر داره میکشه که خدا میدونه

۱ساله رو تخت افتاده و شده یه پوست و یه استخوون

میشه یه صلوات برای راحت شدنش از این دنیا بفرستید🙏

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

خدا شفاش بده چند سالشه ؟ با شما خوب بود ؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم من پسرم اول هر کامنت میگم

همه چی خوب بود تا خط اخرشو خوندم

یه صلوات بفرستم تا ازاین دنیا بره؟منکه

نمیتونم واقعا بجاش10تا صلوات میفرستم 

به نیت اینکه حالش خوب شه،از طرف اون 

مرد هم از شما ممنونم برای همه مراقبت کردن هاتون 

موفق وعاقبت به خیر باشید..

در درون هر انسانی که میشناسید،انسانی هست که نمیشناسید..https://harfeto.timefriend.net/16435418775983

ما اینجور وقتا میگیم خدا ازش راضی باشه😔

اگه رضای خدا به شفا هست، شفا بگیره

وگرنه خدا به درد کشیدن بنده‌ش راضی نیست....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
جسارتا اخرش چجوری از این دنیا رفت؟

دگ ی ذره شدع بود همش تو تخت بود..

بدنش یخ زد از پاهاش شروع شد حرفم نمیتونست بزنه...زخم بستر و ...خشک شده بود قبل از اینکه تموم کنه 

خواهرم من پسرم اول هر کامنت میگمهمه چی خوب بود تا خط اخرشو خوندمیه صلوات بفرستم تا ازاین دنیا بره؟من ...

سلامت باشید برادر عزیز

این بنده ی خدا دیگه خوب شدنی نیست و الا کی دلش میاد برای مرگ کسی دعا کنه

شفا پیدا کردن برای این بنده ی خدا یعنی رفتن از این دنیایی که الان جهنم شده براش

اگه واقعا شفا معنا میده امیدوارم شفا پیداکنه راحت شه😔

سلامت باشید

دگ ی ذره شدع بود همش تو تخت بود..بدنش یخ زد از پاهاش شروع شد حرفم نمیتونست بزنه...زخم بستر و ...خشک ...

وای خدایا دقیقا پدرشوهر منم الان تو همین وضعیته

بدنش همش عفونت میکنه با دارو خوب میشه دوباره چندروز بعد عفونت

زخم بسترشو با زردچوبه و عسل خوب میکنن دوباره سر باز میکنه

وای خدایا دقیقا پدرشوهر منم الان تو همین وضعیتهبدنش همش عفونت میکنه با دارو خوب میشه دوباره چندروز ب ...

اون دکتر میومد خونه بهش دارو میداد سرم و اینا بعد سری اخر دگ جوابش کرد...دوسه روز بعد تموم کرد...خیلی اذیت شد

همه دعا میکردن زود تموم کنه ...انشالله ب ارامش برسه پدر شوهرتون...

[QUOTE=355584988]۸۲ سالشه اره بنده ی خدا خوب بود  با خانواده ش😔[/QUOTE پس خدا دوسش داره چون زندگی پس از زندگی می‌گفت این مریضی باعث میشه پاک برن اون دنیا 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

اون دکتر میومد خونه بهش دارو میداد سرم و اینا بعد سری اخر دگ جوابش کرد...دوسه روز بعد تموم کرد...خیل ...

الهی امین