2777
2789

یعنی یکبار نشده من یه کاری داشته باشم زنگ بزنم خانوادم بگم نیاز به همراهی دارم و کمکم کنن همراهیم کنن

در عوض هر کارییی اونا داشتن اگه وام خواستن اگه نیاز به پول بوده چه همسرم چه من هر دو  سریع دوییدم برای اون کار

از بچگی شوهرم دادن و از همونننن روزی که ازدواج کردم دیگههه تموم شد یعنی هزار تومن یه هزار تومنی پدر مادرم کمک نکردن تو هیچ زمینه ای

ظاهراا بشدتت حمایتگر و خوبن ولی در واقع فقط خودم میدونم چقدررر خودشون رو کنار میکشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دلم مونده به قرآن تو دلم مونده یبار بابام بگه برو جلو من پشتتم کمکتون میکنم نمیزارم کم بیاری  اینو نکرده درست حداقللل ترینش وقتی خودم دارم از همون ۱۴.۱۵ سالگی مث یه زن ۴۰ ساله مستقل رفتار میکنم که یه موقع روم نیوفته بهشون چون میدونم رومو نمیگیرین حداقلش اینه وقتی کم آوردم پشتم باشن