2777
2789
عنوان

شما از دیدن و داشتن چه وسیله ای خیلی لذت میبرین

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 57 پست

وسایل خونه و اشپزخونههه

چیزای مربوط به قهوه

انواع خرید لباس و ...

همه چیییییی🥰🥰🥰

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزای کوچیک دخترونه 🎀لاک های رنگارنگ جوراب گلسر و کش مو لوازم مراقبت پوستی لوازم ارایش خوراکی پاستی ...

ادم حال میده برای تولدت بره خرید چون یه عالمه فانتزی های کوچولو دوس داری طرف هم تو خرج نمیذاری😁😁

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ

دفترنقاشی مدادرنگی

یه دفترخریدم برای پسرم

گوشه هاشو نفاشی کردم حالام دلم نمیادبدم بهش😂چون چخارسالشه خط خطیش میکنه میخوام قایمش کنم سال بعد رفت مهدبهش بدم

من  دیگه کیه ام

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

دفترنقاشی مدادرنگییه دفترخریدم برای پسرمگوشه هاشو نفاشی کردم حالام دلم نمیادبدم بهش😂چون چخارسالشه خ ...

تو فرهاد مجیدی هسی😔😂

دفترنقاشی مدادرنگییه دفترخریدم برای پسرمگوشه هاشو نفاشی کردم حالام دلم نمیادبدم بهش😂چون چخارسالشه خ ...

یه دفتر برای خودت نقاشی کن بذار برای نوشتن افکارت یا برنامه های روزانه یا شکرگذاری یا هر چی که دوست داری

کتاب... بشقاب... لیوان... بقیه ظرف و ظروف... پتو در طرح ها و رنگ های مختلف    پارچه اونم زیاد!!!!

گلدون و گل... هم مصنوعی هم طبیعی... مجسمه... و....

کلا به عنوان یه دهه هشتادی زیاد از حد به وسایل خونه علاقه مندم  

فکر کنم فی.ت/یش لوازم خونه دارم////

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

تو فرهاد مجیدی هسی😔😂

😂💙💙💙

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

کتاب... بشقاب... لیوان... بقیه ظرف و ظروف... پتو در طرح ها و رنگ های مختلف پارچه اونم زیاد!!!!گلد ...

اینجارو بخون انگار بقیه هم از این علایق دارن😁