2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق شدن یه حسه خودش باید خوشش بیاد زوری و با رفتارت نمیتونی به کسی تلقین کنی

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

چرا میشه،خودم قبلا امتحان کردم روی یه آدم اشتباه

خوب همون کارا رو رو اینم اجرا کن

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

چرا میشه،خودم قبلا امتحان کردم روی یه آدم اشتباه

خب خودش خوشش اومده 😐 رفتار توام بی تاثیر نبوده اما خب میبینی بعضیا هرکاریم بکنی فایده نداره 

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

همکلاسی

ببین من تجربمو میذارم من نمیدونم تو چقد زیبایی یا استایلت چججوره 

مطمئنن بهتر منی چون من صورتم دیتام سوخته شدید نه ولی خب 

مهم اینه اراسته باشی ینی ب خدت برسی ارایش غلیظ نه هاا ملیح 

ابروهاتو مثلا ژل لیفت بزن ضدافتاب رنگی و حالا ی ریملی خط چشمی چیزی رژ نودی 

و تیپ اراسته و شیک بزن 

و کاملا عادی باهاش رفتار کن و مثلا لبخند ملیح هم خوبه مقلا اتفاقی جایی دیذیش ب رسم هم کلاسی ی سلام گرم. تحپیلش بدی 

یا مثلا بری جزوه بگیری اما مثلا انگار داداشته اونطور رفتار کن 

ک طرف گیج بشه با خودش بگ این الان روم کراش زده یا نه مثلا چون جزوه دادم خوب رفتار میکنه. و ی راز دیگم هس اینک سعی کنی نگاش کنی ب طوریک اون نگاش بیاد روت و تو زودتر از اون نگاتو بدذدی ک اصلا نفهمه نگاش کردی 

و دیگ نهایت تلاشتو کردی باید زمان بدی و همچنین فرصتو مهیا کنی تا طرفت جرعت کنه بیاد جلو بعدش هم زود نباید وا بدی و بذاریش تو ابنمک و تامام من موفق شدم با اینا مرموز باشی تمومه