2777
2789
عنوان

دیگه از تنهایی و بی پولی خسته شدم😓

193 بازدید | 15 پست

تو این شهر کوچیک کار پیدا نمیشه

خونواده م که درامدی ندارن

خواستگار هم نیس 

واقعا خیلی سخت میگذره😓

ادم از این همه درد ب چی پناه ببره

انلاین شاپ ولی خیلی سخته

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

سعی کن کار پیدا کنی میدونم سخته اما تلاشت بکن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا حق داری .....خواهرمنم. وضعیتش مثل شماس...دیروز تصمیم گرفت بره فروشنده و صندوقدار پوشاک بشه ....بنده خدا خیلی گشت ، کار نبود ....ی شغل معمولی انتخاب کن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

خدا بهت صبر بده عزیزم تو شهر بزرگ و کلان شهرم آدم میمونه چه برسه شهر کوچک ولی بنظرم شما با خانواده ات یه کاری راه بندازین که سود داشته باشه که بلد باشین اینطور راه و درآمدی برای همه تون ایجاد میشه مثال میزنم ساختن رب گوجه فرنگی خانگی یا ترشی خانگی بیارین تو شهر به مغازه های سبزی فروشی بفروشین 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

همش در حد سه تومن چهار تومن‌ اونم دخترای خوشگل فقط میخوان

میدونم چون کار کردن همین فروشنده خوش صحبت میخوان مرتب سعی کن قوی باشی و ازهمین ۴ تومن شروع کن منم این مسیرا رفتم سختیا کشیدم ک خدا یه چیزی سرراهم باهمه بدی همکارم کار خوب گزاشت جلوم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
خونواده خیلی مخدودم کردن همش زخم میزنن

بله گلم درسته پس همون پیشنهادی که نوشتم رو اجرا کن که بهت تشر نزنن و کار راحتی هست من الان بگم شغل اینترنتی اولا اینترنت زیاد میخواد گوشی خوب میخواد دوربین میخواد صفحات اجتماعی نصب کردن و فعال بودن میخواد اما اون کار رو انجام بده یا اینکه به کارهایی مثال کار توی کارخونه شیرینی پزی یا کارهای فروشندگی ساده بری گلم 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••