2777
2789

اونم بهت فک می‌کنه واقعیه 

من بارها و بارها تجربش کردم 

و داستان وقصه نیست 

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من حس میکردم واقعیت نداره این موضوع 😶

واقعیت داشته تا الان برای من 

شاید تلپاتی ذهنم با آدمای اطرافم زیاده نمی‌دونم 

برا منم پیش اومده

چند باار 

دو سه تا ادم مختلف

دلیلشم این بود ک اون لحظه نمیدونستم دارم انرژی میفرستم چون از ته دل بود نمیگفتم با خودم که الان دارم انرژی و ارتعاش میفرستم پس میشه،همین ک میدونی باعث میشه نشه باید ناخود آگاه باشه

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
هستش ب شرط اینکه واقعی و خالصانه ب اون شخص یا موضوع فک کرده باشی

مثلا امروز خیلی زیاد و از ته قلبم دلتنگ کسی شدم که زمانی تو زندگیم بود حتی گریه کردم . خیلی دوسش دارم هنوز ولی انگار مصلحت نبود که باهاش بمونم . بیشتر از یک سال ندیدمش  فقط گاهی پروفایلشو چک می‌کنم. حالا بنظرت اونم به من فکر می‌کنه ؟

برا منم پیش اومدهچند باار دو سه تا ادم مختلفدلیلشم این بود ک اون لحظه نمیدونستم دارم انرژی میفرستم چ ...

درسته از ته دل باشه و اینکه نه به همراه اصرار و ... رها کردن نتیجه داشته برای من همیشه 

مثلا امروز خیلی زیاد و از ته قلبم دلتنگ کسی شدم که زمانی تو زندگیم بود حتی گریه کردم . خیلی دوسش دار ...

دلیل جدایی اون چی بوده 

اگر فکر کنه 

و برگرده قبولش می‌کنی ؟

ارررهیادش بخیر با تلپاتی چ مخ ها که نمیزدم از راه دور🤣

😂😂

من کلا تو روابطم زیاد پیش میاد چه عاطفی چه دوستانه و....

قبولش میکنم ولی احتمال میدم بازم به جایی نرسه رابطمون

اینکه بهتون فک می‌کنه یا نه بستگی ب انرژیتون هم داره و .... نمیخام زیاد واردش بشم 

اما خب اگه فک میکنید ته نداره بهتره فکرتونو بیشتر رو خودتون متمرکز کنید 

رها کنید و نتیجه رو بسپارید ب خدا 

«هر آنچه از آن توست تورا پیدا خواهد کرد »

چه امضای جالبی نامیرا یعنی هنوز زندس؟

یعنی نمی میره هیچوقت

نمیدونمم

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️