2777
2789

خدایا دارم میمیرم دیگه

همیشه خیانت میکنه و مچشو میگیرم و تا یه مدت ترک میکنه و دوباره

الان با این یکی انگار خیلی بهش خوش میگذره چون با یه اسم دیگه ذخیره ش میکنه و ادامه میده

چرا به خاطر دختراش ادم نمیشه 😭😭😭

یه آدم عوضیه اگه بخوام جدا شم انقد با دخترام عذابم میده که به غلط کردن بیفتم

طاقت دوری و ناراحتی بچه هامو ندارم😭😭😭

خانواده م درکم نمیکنن و اگه قهر کنم و برم مطمئنم شوهر آشغالم میاد با پدر و داداشم درگیر میشه و ممکنه اتفاقی براشون بیفته 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش با خودم میگم ولش کن و زندگیت و بکن به خاطر بچه هاتاما قلبم داره کنده میشهدلم میخواد همین الان یه ...

حق داری حواسم باشه من حامله نشم چندسال 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋❄️ 

بعضیها عادت دارن درست بشو نیستن شوهر خواهر منم همینجوریه خواهرم داره جدا میشه البته بچه نداره،ایشاالله خدا یه راه درست بزاره سر راهت گلم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
نمیدونم من فقط تو گوشیش میبینم که شماره زن و ذخیره کرده و بهش میگه برو روبیکاچطوری روبیکاشو هک کنم؟

شماره شوهرتو تو ذوبیکا بزن بعدشم کد رو از گوشیش بردار

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋❄️ 

آخ که چقدررررر درکت می کنمممممم🥺🥺🥺🥺😭

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

وقتی کنار نمیذاره ولش کن هر غلطی دوس داره بکنهاز نظر جنسی تمکین نکنید کناره‌گیری کنید مبادا بیماری ب ...

نمیزاره تمکین نکنم

کثافت هر شب میخواد

اصلا با چشمام هم میبینم گردن نمیگیره

وگرنه از خدامه منو ول کنه و بره فقط بزاره با بچه هام باشم

همش با خودم میگم ولش کن و زندگیت و بکن به خاطر بچه هاتاما قلبم داره کنده میشهدلم میخواد همین الان یه ...

والا بعضی خانما خوب بلدن شوهرشونو تو مشت بگیرن همینک ببینن سرد شده

ب اون دختره پیام بده بگو چه غلطی داره میکنه با یه مرد زن دارچرا ابروشونو نمیبریبخدا اگه یه زن خیانت ...

گردن نمیگیره

اون هم مطمئنم میدونه زن داره چون یه بار بهش پیام داده بود دارم میرم خونه زنگ نزن