2777
2789
عنوان

اونایی که عمل بینی کردن بیاان

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 27 پست
چن مدت مزه رو نمیفهمم؟ ۲۲ سالمه نه نداشتم پیش ملاجوادی میرم

سلام عزیزم 

دکتر ملاجوادی تامپون رو یک روزه حدودا بر میدارن نگران نباشین 

البته من یجای دیگ عمل کردم ولی از کار ایشون خبر دارم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا خیرت بده . کارشون خوبه؟ من خیلی میترسم 😅

ساکن اردبیل هستین؟ 

بین تمام دکترای اردبیل فقط کارای دکتر ملاجوادی قشنگه 

به سلامتی 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
وای خدا خیرت بده . کارشون خوبه؟ من خیلی میترسم 😅

فقط یچیزی 

خودت بعد عمل چسب نزن برو مطب برات بزنن خیلی تاثیر داره 

ساکن اردبیل هستین؟ بین تمام دکترای اردبیل فقط کارای دکتر ملاجوادی قشنگه به سلامتی

بله عزیزم اردبیلم . مرسی ازت ک دلداریم میدی خدا خیرت بده انشالا هر حاجتی داری براورده شه♥️

بله عزیزم اردبیلم . مرسی ازت ک دلداریم میدی خدا خیرت بده انشالا هر حاجتی داری براورده شه♥️

خواهش میکنم گلم کاری نکردم 

بینیتم مبارک باشه☺️😁