2777
2789
عنوان

یعنی مهاجرت کنم یا نکنم

340 بازدید | 22 پست

دوستان من جدا شدم یه بار. 

بچه ندارم

بیست و خورده ای سالمه. 

بین مهاجرت کردن یا شروع یه حرفه از صفر در ایران موندم. 

لطفا اول فک کنید و فرض کنید جز خانواده یا دوست خودتونم،  بهم کمک کنید،  نمیدونم چه تصمیمی درسته.. 

کجا 

چه مهاجرتی

با چقد سرمایه

چه مهارتی بلدی

آدم مستقلی هستی یا وابسته 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها مشکلم دوری از همست

ب فکرآینده خودت باش ...هیچکس براش مهم نیست تو چ میکنی...جای خالیتم یکسال اول اذیت کنندس بعدش همه عادت میکنن و هرکی دنبال زندگی خودشه .....از من ک ۳۵سالمه بشنو ....فققققققط بفکر خودت وپیشرفتت و زندگیتورویاهات باش و بدون نان استاپ بری بهترین اینده رو داری

گلی ب خودت بستگی داره

اگه شرایط مهاجرت اونقد ک تو با راحتی گفتی واقعا شدنی بود قطعااا میرفتم

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 

هرکسی یه نظری داره 

مهاجرت کنی ک چی بشه آدم زرنگی باشی میتونی اینجا واسه خودت کسب و کار راه بندازی در کنار خانواده

باور کن پول اونجا برای زندگی در کشورش کفاف نمیده

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

والا منم دیشب همش به این فکر میکردم ولی دوتا بچه دارم نمیشه تو شرایطت میخوره

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
ب فکرآینده خودت باش ...هیچکس براش مهم نیست تو چ میکنی...جای خالیتم یکسال اول اذیت کنندس بعدش همه عاد ...

دقیقا

ولی خودمونم پوستمون کنده میشه از دلتنگی. 

من همش میگم اگه برم و یه بلایی سر مامان بابام بیاد چی…. 

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

خیلی ها معنی مهاجرت رو نمیدونن فکر میکنن بری اونجا مملکت غریب همه چی حله همه برات صف کشیدن شغل و خونه بهت بدن و تو هم برای خودت از هفت دولت ازاد هیچ حرفی هم وشت سرت نیست و درامدت مثل دلار هی بره بالا 

بشین هیمنجا کارت رو شروع کن پیش خانواده ات و مستقل باش نهایت یا خونه جدا بگیر یا شهرت رو عوض کن ولی جایی نرو ک زیوننت رو نفهمنو بلد نباشن 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚