2777
2789
عنوان

با کلاسی با چه قیمتی؟

1664 بازدید | 91 پست

با کلاسی با اسراف اضافه!

در استرالیا در ضیافت‌های اداری و مهمانی‌ها به تعداد افراد حاضر در مهمانی غذا به صورت پرسی حاضر می‌شود و هر نفر پس از اتمام غذای خود می‌تواند غذای دیگری سفارش دهد. در کره جنوبی بسیاری از رستوران‌ها سه نوع ظرف غذا در اندازه مختلف آماده می‌کنند و مشتریان بر اساس نیاز خود غذا سفارش می‌دهند. بنابراین اسراف غذا خیلی محدود است. آلمان برای اسراف غذا قوانین سختگیرانه‌ای دارد و در آلمان اگر کسی در رستوران به نمونه اسراف غذا برخورد کند، می‌تواند به نهادهای مربوط گزارش دهد و ماموران می‌توانند فرد خاطی را جریمه کنند. فکر نمی‌کنم که هیچ کدام از این کشورها در فرهنگ و دین‌شان این قدر روی اسراف نکردن تاکید شده باشد که در دین و فرهنگ ما شده. اما سوال این‌جاست؛ حالا که قانون برای اسراف نداریم و پرس‌های غذای‌مان به نفع جیب رستوران‌ها یک اندازه است وظیفه ما چیست؟ حالا که اکثر رستوران‌ها در برابر ته‌مانده غذاها احساس وظیفه نمی‌کنند تا به مصرف درست برسند ما هم نباید کاری انجام بدهیم؟ در این شرایط حداقل کاری که می‌توانیم انجام بدهیم این است که وقتی رستوران می‌رویم بقیه غذای‌مان را برداریم یا غذای کمتری سفارش دهیم و باور کنیم برداشتن بقیه غذا از سر میز بی‌کلاسی نیست؛ بلکه اسراف کردن است که گناه و جهالت است.❗️❌

#اسراف_غذا

#مدیریت_مصرف

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

من که روم نمیشه  ما ایرانیا از رودروایسی ضربه خیلی خوردیم  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

خداییش خودم هر وقت با همسر می ریم رستوران حتی باقی مانده نان و کره مصرف نشده رو هم برمی داریم و میایم چون می دونیم می ریزنش دور!

اگه برنج خیلی کم مونده باشه برای پرنده تو کیسه یا ظرف یک بار مصرف سالاد یا زیتون می ریزم و میارم. ینی وقتی از میز بلند می شیم هیچ گونه مواد خوراکی روی میز باقی نمی مونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من یعنی عالیه

یه قارچ پیتزاشم بمونه میاره    وضعشم توپه ها ، ولی دلش طاقت نمیاره چیزی بمونه  

همیشه میگم منو شطرنجی کنید لدفا

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
من که روم نمیشه   ما ایرانیا از رودروایسی ضربه خیلی خوردیم    

نه من مشکلی ندارم تو خانواده و فامیل هم اولین کسی بودم که مد کردم تو مراسم های فامیلی  غذای باقی مانده بشقابم رو با ظرف یک بار مصرف درخواستی به خونه ببرم.

خب من بر میدارم مگه بی کلاسیه ؟ برای چی غذایی که خیلیش مونده رو بگذارم باشه ؟ 

مثلا گارسون میاد میگه وای چقدر باکلاس بقیه غذاشون رو گذاشتن بمونه ؟ خنده ام گرفت خدایش😂😂😂😂

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

من از اسراف متنفرم 

تمام سعیمو میکنم هم اسراف نکنم  هم به بچه م یاد بدم

اون روز تو پارک یه بچه ای داشت سیب میرد نصفه انداختش که بره بازی کنه پسرم داشت بهش میگفت میدوون چقدر اب مصرف شده تا این سیب انقدری بشه 😐😐 تازه خیلی ارزشونه مثل تو میوه داشته باشن بخورن 😐😐😐

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
نه من مشکلی ندارم تو خانواده و فامیل هم اولین کسی بودم که مد کردم تو مراسم های فامیلی  غذای باق ...

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
خداییش خودم هر وقت با همسر می ریم رستوران حتی باقی مانده نان و کره مصرف نشده رو هم برمی داریم و میای ...

منم دقیقا 

روم میشه و برمیدارم 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
من از اسراف متنفرم  تمام سعیمو میکنم هم اسراف نکنم  هم به بچه م یاد بدم اون روز تو پارک ...

عززززززززززززیزم  چه پسره گوگولی ای