بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
البته شرایط من فرق داره آخه من شاغل بودم قبل ازدواج اوایل ازدواج با درامد خیلی بالا ولی اونقدرررر ازم حمایت نکرد شوهرم وقتی بچه اولم دنیا اومد که کم کم مجبور شدم کاری که ۱۲ سال تجربه و سابقه داشتم و درامد بالا رو ببوسم بزارم کنار
بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
والا حقوق ک میدن میشینیم با هم قسطا و قرضا رو میدیم ،بقیشم میریم خشکبار و تره بار میخریم ایا پول نون بمونه نمونه برامون،خواهر پول کجا بود ک بنده خدا ب من بده من خودم خیاطم و همیشه سرو وضعم شیک،ولی بنده خدا نداره ک بهم بده اونم با سه تا بچه خرجا هم سنگین
من با یارانه کل خانواده سر میکنم هر ماه...حالا از اون هم باید برا خودم چیزی ک مخام بگیرم هم گوشت چرخ ورده مبخرم هر چند وقت یکبار (چون شوهرم برامون گوشت نمیخره مجبورم گوشت گاو منجمد میگیرم چرخ میکنم)هم گاهی برا خونه خرجش میکنم و خیلی سخته برام..دیگ تو فک کن من ماهی با 900 تومن همه اینارو باد مدیریت کنم